Deva Partisi Yalova Merkez Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Sinan Patıl, sert ithamlar yönelterek partisinden istifa etti. Deva Partisi lideri Ali Babacan’ın tutumundan duyduğu rahatsızlığı dile getiren ve partinin tek amacının “Erdoğan’ın gitmesi” olduğunu söyleyen Patıl, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasından gidip onlara destek vermemiz mümkün değildir” dedi. Deva Partisi’nden ayrılan Mustafa Sinan Patıl, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceklerini söyledi.

KILIÇDAROĞLU’NUN ARKASINDAN GİTMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Mustafa Sinan Patıl, 4 yıl boyunca görev aldığı Deva Partisi’nden ayrılığını şu sözlerle duyurdu:

“2019 yılının Ağustos ayında, yaklaşık 10 yıl AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapıp usulünce istifa ettikten sonra DEVA partisi kurucu merkez ilçe başkanı olarak atandık. Dört yıla yakın DEVA Partisi’nde görev yaptık. Bugünden itibaren sayın Babacan’ın sergilemiş olduğu tutumlardan dolayı Deva Partisi görevlerimden ve üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Amaçları sadece Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesi olan bir ittifakın ve başkan adayları Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasından gidip onlara destek vermemiz mümkün değildir.”

Patıl, şöyle devam etti:

“Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı kaybettiği seçimlere rağmen genel başkanlıktan istifa etmeyip son cumhur başkanlığı seçiminde korkusundan aday çıkmayıp, şimdi dünyadaki ve Türkiye’deki ekonomik krizleri, Türkiye’de yaşanan tüm olumsuzlukları, Kahramanmaraş merkezli yaşanan doğal afetleri fırsat bulup sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına 6 parti desteğiyle çıkmaya cesaret etmiştir. Bu zamana kadar ülke yönetmek gibi dertleri olmayan bu kişilerin yanında olmamız mümkün değildir. Bu yüzden şahsım adına maddi manevi Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım destekçisiyim.”

Yorumlar 0 Yorum Var