“Kumar masası” dediği 6’lı koalisyona geri dönen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in medyası da tuhaf çıkışlar gerçekleştiriyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6’lı masanın ortak adayı ilan edilmesinin ardından HDP’ye ziyaret gerçekleştirmesi ve bu ziyaretten sonra HDP’nin seçimlerde Kılıçdaroğlu lehine aday göstermeme kararı almasından hiçbir rahatsızlık duymayan İyi Parti, medya yoluyla durumu normalleştirme yoluna gidiyor. HDP ile kurduğu ittifak alenileşen İyi Parti’nin güdümündeki Yeniçağ gazetesinden şok bir yorum geldi.

Yeniçağ gazetesi yazarlarından Yavuz Selim Demirağ, HDP’yi “vatansever” ilan etti. Meral Akşener’in medya camiasındaki kalemleri arasında gösterilen Demirağ, 23Derece isimli Youtube kanalında yaptığı değerlendirmede, “HDP’nin ne kadar vatansever olduğunu, en az bizim kadar bu ülkeyi sevdiklerini ve bu ülke için endişe ettiklerini bugün aldıkları aday çıkarmama kararıyla anladık.” dedi.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 121 Yorum Var
  • Leão 24.03.2023 05:20
    Afferin afferin bi vatanseverlikleri eksikti onuda söyledin tamam oldu lan sektirin gidin benim vatanimdan sirk maymunları
  • Siraze 23.03.2023 20:48
    Şiraze bir kere kaymis, artik dogrularla yanlislari farkedemez hale gelmisler...
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek