Aleksandar Stanojevic'in performansından memnun kalamayan Konyaspor, gelecek sezon takımın başına Aykut Kocaman'ı getirmeyi düşünüyor.

Deneyimli teknik direktör Aykut Kocaman, geçtiğimiz dönemde açıklama yapmış ve önümüzdeki sezon tekrar takım çalıştıracağını ifade etmişti. Süper Lig ekiplerinden Konyaspor da an itibarıyla bu sürecin önemli bir parçası haline geldi.

KONYASPOR'DA AYKUT KOCAMAN İHTİMALİ

Aleksandar Stanojevic'in Konyaspor'un başında gösterdiği performans, yönetim bazında soru işaretleri yarattı. Geldiği günden bu yana sadece Galatasaray maçını kazanabilen ve bunun dışında ciddi bir istikrar sorunu ortaya koyan Sırp teknik adam, önümüzdeki sezonda takımın başında düşünülmüyor.

Aykut Kocaman'a takımı devretmeyi düşünen Konyaspor yönetimi, ayrıca da uzun soluklu bir projeyi başlatmış olacağına inanıyor. Süper Lig'de oynattığı oyunla rakiplerini sindiren Kocaman, an itibarıyla Anadolu ekibinin ilk tercihi konumunda.

KONYASPOR'DA HEDEF AVRUPA

Aykut Kocaman'ın gelmesi ile birlikte tekrar Avrupa potasına gireceğini düşünen yönetim, yazın Sırp teknik adam ile yolları ayırmayı ve Kocaman'ı takımın başına getirmeyi planlıyor.

FENERBAHÇE'DEKİ BAŞARILARI

Başarılı teknik adam, Fenerbahçe ile lig şampiyonu olmuş ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final görmüştü. Ayrıca sarı-lacivertli ekibe uzun bir aradan sonra Türkiye Kupası zaferini getiren Kocaman, camiada unutulmaz bir isim olarak hafızalarda yer edindi. 

KONYASPOR TARİHİNE DE GEÇTİ

Aykut Kocaman daha önce de üç farklı dönemde Konyaspor'u çalıştırmıştı. Tecrübeli teknik adamın  döneminde Konyaspor, 177 resmi maçta 69 galibiyet, 52 beraberlik ve 56 mağlubiyet aldı.

Kocaman; Konyaspor'u 1 Temmuz 2005 - 30 Haziran 2006, 28 ekim 2014 - 3 Haziran 2017 ve 19 Kasım 2018 - 9 Şubat 2020 tarihleri arasında çalıştırdı. 

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek