CHP yandaşı muhalif gazeteci Can Ataklı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olmasını "İhanet" olarak nitelendirerek açık açık tehdit etti. 

Yaptığı AK Parti karşıtı haberlere her geçen gün yenisini ekleyen CHP yandaşı muhalif gazeteci Can Ataklı, yayınladığı son videoda bu kez Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi hedef aldı. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplamaya başlamasına ve adaylıktan Kılıçdaroğlu lehine çekilmemesine kızan Ataklı, İnce'yi açık açık tehdit etti.

"TARİHE GEÇECEK İHANET"

Sürekli demokrasi naraları atan CHP'li isimlerin sadece aday olduğu için oyları bölmekle suçladığı İnce'ye bu kez de CHP'li gazeteci Can Ataklı saldırdı. Muharrem İnce'nin alacağı yüzde 5 veya 7 oyla sonucu asla değiştiremeyeceğini iddia eden Ataklı, İnce'nin adaylığını "Tarihe geçecek bir ihanet" olarak nitelendirdi. Ataklı, "Bir kişinin kişisel hırsı yüzünden, bu kadar birlik olmuş bir muhalefetin kargaşaya düşmesine neden olunması bile ihanettir ve bunun bedelini bu adam çok ağır biçimde ödeyecektir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 344 Yorum Var
  • AdiL 26.03.2023 04:10
    Size yarasın veya yaramasın! "Demokrasi demokrasidir", ihaneti olmaz.
  • Bozkurt 26.03.2023 03:09
    Yurt dışında ahkam kesip duruyor ,aslı astarı olmayan iftiralarla cumhurbaskanımızı karalamaya çalışıyor, yangınlar depremler doğal afetler kaos söylemleri artık yeter can ataklı
  • Sondurak061 26.03.2023 00:04
    Bence Muharrem İnce kilictaroglunun tepki oylarını toplamak için aday oldu, kendiside soluyor 2 tura kalırsa anlasirim diye ,birisi bu beyfendiye haber vermemiş anlaşılan
  • Kaotik denge 25.03.2023 20:37
    Hey Allahım, kendini ne kadar da önemli görüyor. Adam yerine koymazmış. Ee, yâni koymazsan ne olur!?
  • Ert 25.03.2023 20:24
    Bunlar hangi ülkeden bize geldiler se geri gitsinler.Turk vatandaşı olamazlar.
Daha fazla yorum görüntüle