Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Küçük ayak oyunlarına, içinde kabadayılık geçen numaralara da gelmem" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa yürüdüklerini söyledi.

Başkan Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen yıllık olağan mali genel kurul toplantısında konuştu.

Sözlerine Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili konuşarak başlayan Özbek, "Yaşadığımız deprem felaketinin üzerinden yaklaşık 50 gün geçti. Milletimizin başı sağolsun. Hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet diliyorum. Ailelerine ve yakınlarına Allah sabır versin. Ayrıca yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum." dedi.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Dursun Özbek, 100 tır, 2 bin 150 ton insani yardım malzemesini deprem bölgesine ilettiklerini dile getirdi. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, 25 otobüsle yaklaşık 1000 depremzedenin bölgeden ayrılmasını sağladıklarını vurguladı.

Nef Vakfı ile iş birliği yaparak Kahramanmaraş, Gaziantep ve Adıyaman'da toplam 1000 konteynerlik kent kurma çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Özbek, 250 kalıcı konut ve 10 okul için harekete geçtiklerini dile getirdi.

Dursun Özbek, "Birlikte 1905" kampanyası kapsamında şu ana kadar 59 milyon lira topladıklarını, hedeflerinin en az 300 milyon liraya ulaşmak olduğunu belirtti.

Yorumlar 0 Yorum Var