Keyif alarak yapacağınız zeka testi görselinde birçok kuru yaprak bulunuyor. Bu yaprakların arasında ise bir kelebek var. Kelebeği 7 saniyede bulmanız gerekiyor. Kendinizi sınayacağınız zeka testleri türünden biri olan "ara ve bul" ile gözlem becerilerinizi ölçmeye hazırlanın!

Zeka testlerinin birçok türü bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de ara ve bul olmaktadır. Hazırlanan bu zeka testinde sizden yapraklar arasında gizlenmiş olan kelebeği bulmanız beklenmektedir. Sürenizin sadece 7 saniye olduğunu hatırlatmak isteriz. Hazırsanız süreniz başladı!

DEDEKTİF OLACAĞINIZ ZEKA TESTİ

Bulmanız gereken gizli nesnenin kelebek olduğu bu zeka testi ile konsantrasyonunuz artacak ve gözlem becerileriniz kuvvetlenecek. Sağlık açısından oldukça yararlı olan IQ testleri ile eğlenerek her anlamda yararlı bir aktivite yapmış olacaksınız.

BAŞARI HİSSİ YAŞAYACAKSINIZ

Stresinizi azaltacağınız bu zeka testi ile günün yorgunluğunu da atabilirsiniz. Odaklanma ve konsantrasyon gerektiren bu testte başarı hissi de yaşayacaksınız. Keyifli anlardan bir tanesi olan zeka testi ile kendinizi sınamaya hazırlanın!

[Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!] Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

KELEBEK NEREDE?

Kuru yaprakların arasında fark edilmesi zor olan kelebeği bulmaya devam edin. Aslında dikkatinizi daha çok verdiğinizde sonuca ulaşacaksınız. Böylelikle ayrıntılara daha fazla dikkat ederek bilişsel ve problem çözme becerileriniz de gelişmiş olacak.

Hadi, biraz daha hızlanın! Verilen sürenin sonuna geliyoruz. Artık son saniyeler...

3...

2...

1...

CEVABI BULANLAR KENDİNİ BELLİ ETSİN!

Üstün zekalı bireyler verilen sürede kelebeği tespit edebildi. Gözlem becerilenin kuvvetli olması ile sonuca ulaşanları tebrik ederiz.

Kelebeği bulamayanlar ya da verilen süreden daha uzun sürede tespit edenler için daha fazla zeka testi çözerek pratik yapmanızı öneriyoruz. Peki söyleyin, siz kaç saniyede kelebeği gördünüz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Yorumlar 0 Yorum Var