Kendisine hakaretler yağdırıp desteklemeyen muhalif ünlü isimlere, "sözde sanatçı" diyerek tepki gösteren Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yeni bir açıklama yaparak geri adım attı.

100 bin imza sınırını aşarak Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısında kendisini desteklemeyerek hakaretler yağdıran muhalif ünlü isimlere sert tepki göstermişti.

İnce, "Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar… Siz bunları gördünüz mü? Bu zorlukları gördünüz mü?" ifadelerini kullanmıştı.

İNCE'DEN YENİ PAYLAŞIM

"Sözde sanatçı" ifadesiyle muhalif sanatçıların tepkilerinin odağı haline gelen Muharrem İnce, yeni bir açıklama yaptı.

Üzerlerine çok gelindiğini söyleyen İnce, yine Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda adaylığı yüzünden kendisine hakaretler yağdıran muhalif sanatçılardan özür diledi.

"ÖZÜR DİLİYORUM"

İnce, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"John Steinbeck, 'Bir insana dengesini kaybettirip, sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz.' der. Üzerimize çok gelindi. Normalde hiç kullanmadığım bir ifade olmasına rağmen basın toplantısında ağzımdan "sözde sanatçılar" şeklinde bir ifade çıktı.

Üzülerek gördüm ki bunu üzerine alınan kıymetli sanatçılarımız olmuş. Bu ifade nedeniyle, bırakın adı geçen kıymetli sanatçılarımızı, ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum. Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar, sanatçıların başımızın üzerinde yeri vardır."

ADAY OLUNCA BÜTÜN MUHALİF SANATÇILARIN HEDEFİ OLDU: 100.000 İMZAYI BULUNCA BAŞI DÖNMÜŞ

Muharrem İnce'yi, Genco Erkal, Gonca Vuslateri ve Gökhan Özoğuz'dan zehir zemberek sözlerle eleştirmişti. Genco Erkal, "100.000 imzayı bulunca başı dönmüş, sağa sola 'sanatçı bozuntusu' diyen bu beyefendiye biz ne diyelim?" demişti.

GONCA VUSLATERİ: POZİTİF BAKTIĞIM GÜNLERİMİN ALLAH BELASINI VERSİN

Gonca Vuslateri ise, "Muharrem İnce'ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin." ifadelerini kullanmıştı.

GÖKHAN ÖZOĞUZ: ATATÜRK'ÜN HİÇBİR ÇOCUĞU SİZE OY VERMEYECEK

Gökhan Özoğuz ise şunları söylemişti:

"Sayın Muharrem İnce, siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz. Toplanılan imzaları hangi cenahtan hangi sebeple nasıl topladığınız da aşikar. Şunu bilin bu ülkede Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir! Sözde sanatçı"

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Namık Kemal 28.03.2023 22:30
    FÖTÖCÜ SANATCILAR MUHARREM BEYE ÇAMUR ATAÇAKLAR AMA; MUHARREM BEY GERÇEK CHP Lİ ATATÜRKÜN CHP Sİ HERKEZ BİLİYOR. KEMAL KILIÇTAR OĞLUNUN CHP Sİ FÖTÖ CÜ , PKK LI , DHKPC , YPG , HDP ÜLKENİN TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİ KEMAL KILIÇTAROĞLU NUN YANINDA ; PARTİ PARTİ OLMAKTAN ÇIKTI . ATATÜRKÜN KEMİKLERİ SIZLIYOR ….nokta