Ukrayna'da TB2 sevgisi bu kez televizyon ekranlarında kendini gösterdi. Ukrayna'da yayınlanan MasterChef yarışmasında yarışmacılar bu hafta TB2 temalı yemek yapacak.

Rusya Ukrayna savaşı devam ederken Ukrayna’da bir yandan da günlük hayat devam ediyor. 2011 yılında yayına giren MasterChef Ukrayna savaşa rağmen yayınlanıyor.  

Televizyon programının bu haftaki bölümünde ise yarışmacılardan istenen tema büyük ilgi çekti. Savaşta önemli bir yere sahip olan Türk İHA'ları Bayraktar, yarışmada tema olarak kullanılacak.

TEMA BAYRAKTAR

MasterChef Ukrayna'nın yayınlanan tanıtım videosunda, yarışmacıların Bayraktar TB2 temalı yemek yapacağı açıklandı. Görüntülerde jüri üyelerinin "Bayraktar" şeklinde tezahürat yaptığı görüldü.

BELGESEL YAYINLANMIŞTI

Ukrayna televizyonlarında daha önce de Bayraktar belgesel yayınlanmıştı. Ukrayna'nın en büyük televizyon kanallarından 1+1, Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar TB2'leri anlatan "Bayraktar Efsane Kanatlar" belgeseli yayınlamıştı.

Bayraktar TB2 SİHA'lar, Rusya ile Ukrayna arasında süren savaşta Ukrayna Ordusu tarafından savunma amacıyla aktif olarak kullanılıyor. 

Yorumlar 0 Yorum Var