Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 16:00'da Yeniden Refah Partisini ziyaret ederek Genel Başkan Erbakan ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'na dahil olan Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret etti. Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'la bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisini ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.

Erbakan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Seçime ittifak çatısı altında logomuzla ve kendi listemizle gireceğiz. Cumhur İttifakı'na katılarak milli bir adım attık. Cumhur İttifakı'na katılarak milli bir adım attık. Seçim çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk.

AK Parti listelerinden seçime girecek adayımız yok. Hükümette yer almak gibi bir talebimiz olmadı.

Altılı kaosa ülkeyi teslim etmemek adına milli bir adım attık.

İttifak kararımızın hayırlı olmasını ülkemize milletimize hayırlı olmasını niyaz ediyorum. 

GÖRÜŞME SAAT 16:00'DA

Beklenen görüşme saat 16:00'da başladı.

4'ÜNCÜ PARTİ OLDU

Geçen hafta AK Parti'den Genel Başkanlığı düzeyinde Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'ne yapılan ziyaretten olumlu sonuç çıkmış

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katılma kararı almıştı. Böylelikle, Yeniden Refah Partisi 4. parti olarak Cumhur İttifakı'na katılmış oldu.

İTTİFAK PROTOKOLÜ YSK'YA TESLİM EDİLDİ

Mutabakatın ardından Başvuru için AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ve MHP Seçim İşleri Başkanı Feti Yıldız ile Yeniden Refah Partisi temsilcileri, Cumhur İttifakı'nın ittifak protokolünün YSK'ya teslimine katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız, YSK çıkışı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi Cumhur 'İttifakı'na birlikte katılma kararı almıştır.

Seçimler demokrasinin görünen yüzüdür. Ülkemize milletimize hayırlı uğurlu olsun. Yeniden Refah Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe ise "14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde vatan ve milletimizin menfaatleri için Cumhur İttifakı'na katıldık. Muhterem başkanımız, saat 18.00'de genel bir açıklama yapacaktır."

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Sinan 28.03.2023 21:41
    Hayırlı olsun ben şahsen çok sevindim Rabbim hayırlara vesile etsin inşaallah
  • zekai 28.03.2023 18:22
    Tebrikler
  • Misafir 28.03.2023 18:03
    Allah. Hayırlı. Ve. Uğurluetsindaima. Hayırla. Yad. Olun
  • Adam 28.03.2023 17:45
    Babanın oğlu olduğunu gösterdin helal olsun sana