Başkan Erdoğan partisinin grup toplantısında seçimlerde HDP ile ittifak içinde girecek olan 6'lı masanın karanlık siyasetini video ile izleterek uyardı: Anlatalım ki vatandaşlarımız bazı gerçeklerin farkına varsın.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

İşte Erdoğan'ın sözlerinden satır başları;

ANLATALIM Kİ VATANDAŞIMIZ GERÇEKLERİN FARKINA VARSIN

Kandildeki terörist başları bakın neler söylüyor. Bizim anlatmamıza gerek var mı? Şu anda ana muhalefetin başındaki zat, terör örgütünü nasıl tanımlıyor, arkadaşları nasıl tanımlıyor. Bakıyorsunuz yavru muhalefet nasıl tanımlıyor. Biz bunları seçime kadar milletimize teker teker anlatacağız. Başka çare yok. Anlatalım ki vatandaşlarımız bazı gerçeklerin farkına varsın. Yıllardır mecliste temsil edildiği halde sırf bu sebepten dolayı üzerindeki meşruiyeti kaldıramamış bir parti zaten var. CHP'nin kendisinin aynı karanlık siyasete yönelmesi demokrasimiz adına endişe vericidir.

SEN NASIL BÖYLE BİRİNİ DIŞARI ÇIKARMAKTAN YANA ADIM ATARSIN

Terörle mücadeleyi ta Cudi'de buralarda en güçlü şekilde veren bizim iktidarımızdı. Oralarda mezara biz gömdük. Bütün bunlara rağmen ana muhalefetin başı ne diyor, "Demirtaş'ın suçu yok, çıkaracağız"...Diyarbakır'da yavrularımızın ölümüne sebep olan ve hukuk devleti olan ülkemizin içeri almasına sen nasıl böyle birisini dışarı çıkarmaktan yana adımını atarsın. Onun için milletimin üzerindeki sorumluluk çok büyük. Bizim tüm samimi gayretlerine karşılık PKK ve YPG tercihini kandan, silahtan yana kullandı. Terörle mücadelede yana gittiğimiz konsept değişikliğiyle sınır içinde değil terörü kaynağında çözdük. TC için bu meseleler artık kapanmıştır.

ANCAK KANDİL'E PENSİLVANYA'YA BAHAR GETİRİRLER

Siyasette rekabet, terör örgütlerine mavi boncuk dağıtmakla değil, ülkenin kadınlarına geleceğine hizmet, proje sunmakla olur. Şimdi sana söz baharlar gelecek diyenler bu zihniyetle ancak Kandile, Pelsilvanya'ya; ülkemize kin ve nefretle bakan kimi başkentlere bahar getirir. Bunların baharı kara kıştan felakettir. Tarihe not düşmek adına biz ikazımızı tekrar ifade ediyoruz. Milletimizin önceki seçimlerde olduğu gibi 14 Mayıs'ta da doğru kararı vereceğinden eminiz.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Ali 29.03.2023 18:40
    7 li masaya oy verecekler iyi düşünün bunları izlerken iğreniyorum sinir krizi geçiriyorum
  • Hekim 29.03.2023 17:24
    Reis ile ölümüne
  • Misafir 29.03.2023 15:52
    Bu ermeni hdplilere oy verecek kardeşlerim yapmayın.Devletin parçalanmasına sebep olmayın.Vallahi bunlar sizleri büyük israilin kurulması için harcayacak.kürt halkı bunların zerre umrunda değil.Yıllarca kürtlerin sırtından besleniyor bu asalaklar.İzin vermeyin artık
  • Alparslan 29.03.2023 15:51
    Daha ne olsun Ey türk milleti