Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'nin bir bölümünün müze olarak kullanılmasını öneren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na çok sert tepki gösterdi. Erdoğan şunları söyledi: 

"Karamollaoğlu, yazıklar olsun sana. Ayasofya'nın bir bölümünü müze olarak kullanırız diyor. Fatih Sultan Mehmet'in bu noktada neresini müze olarak bıraktığını duydun? Ey Temel Efendi, sen Kaba denen adamlarla aynı saftasın. Çıkıyor bir başkası, yapılanın adı siyasi yüzsüzlüktür diyor. Şu anda Temel Efendi'yle beraber yanında olan hangi esaslar üzerinde hareket ediyor? Rahmetli Erbakan Hocamızın esasları üzerinde. Onun bütün hayali Ayasofya'yı açabilmekti. Sen acaba Erbakan Hoca'yla ne zaman tanıştın? Ben, Erbakan Hocamız partiyi kurduğundan itibaren gençlik kolları başkanlığı yapmış birisiyim. Sen ise sonradan katıldın. Madımak olayı olduğu zaman bay bay Kemal'ler senin için Madımak katili diyordu. Şimdi bakın ne hale geldi? 

Her fırsatta Diyanet İşleri Başkanlığımıza saldıran CHP mi Ayasofya'yı açtı? Başörtüsüne bir metrekarelik bez parçası diyen bay bay Kemal ne çabuk unuttu?"

Yorumlar 4 Yorum Var
  • hasan gürsoy 30.03.2023 09:16
    baba katiliyle baban bir safta ise madımak katili yaftsı yakıştıranlarla aynı safta olmakda sana yakışıŕ temel un garasi
  • Şükür 30.03.2023 03:36
    Bu ülke değerleriyle oğulları tayfasının çok büyük sıkıntısı var. Mollanın oğlu cami düşmanı sözde muhafazakar. İmamoğlu İstanbul la sıkıntılı kılıctaroğlu ülkedeki tüm hizmetlere karşı davutoğlu gecmişte ne dediği yaptığını anlamadık gene aynı. Dünyadaki siyaset ülke çıkarına yapılır. Bunlar tam tersi.
  • Seyit Onbaşı 30.03.2023 01:18
    Rabbim DEVLETİMİZE Milletimize zeval vermesin görünen ve görünmeyen afetlerden Ülkemizi bölmek isteyenlere şer odaklarına hizmet veren ittifakla pkk lılarla aynı masada ittifak oluşturmak Ülkemiz üzerinde kirli tezgahlar peşinde koşanların emellerine ulaşmalarına fırsat vermesin İnşaallah cc Amin.Aziz Milletimizin Evlatları olarak DEVLETİ'MİZİN yanında Birlik olmaya devam edeceğiz.
  • Akl-ı Selim 30.03.2023 00:43
    Allah zafer nasip etsin Reis sana. İnşallah Büyük güçlü Türkiye'yi inşaa etmek sana nasip olacak.