7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirilen görüşmenin ardından HDP'nin aday çıkarmayacağını açıklaması sonrası terör örgütü PKK elebaşlarından Kılıçdaroğlu'na peş peşe destek açıklamaları yağıyor. Terör örgütü PKK'nın Eşbaşkanı Bese Hozat, yaptığı açıklamada PKK'nın seçimler bitene kadar askeri eylemlerine son verdiğini açıklarken, Kılıçdaroğlu'nun arkasında duracaklarını belirtti. Bese Hozat'ın ardından PKK elebaşlarından Sabri Ok da 7'li koalisyona desteğini itiraf etti. Sabri Ok "Amacımız tabii ki siyaset yapmak. Birilerine destek vereceğiz. Birilerine vermeyeceğiz" diyerek 7'li koalisyonun arkasında durduklarını söyledi. Ok, ayrıca "Uluslararası güçler, bazen doğrudan ve açık bir şekilde, bazen farklı şekillerde yönetimimize haber gönderdiler, selam gönderdiler." diyerek küresel çetenin kendilerini desteklediklerini itiraf etti.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Fahri Özcan 01.04.2023 06:45
    Teröristlere yakın olmak böyle bir şey demekki birisine teröristler birisine Avrupa adamlar aferin alma yarışına girdi sadece Türkiye hariç
  • muammer GÖRGÜLÜ 31.03.2023 05:57
    yanıldıkmı tabikiii hayır
  • Hayrettin 31.03.2023 00:38
    Allah aşkına bu adamların kellerlerini alın
  • harun 30.03.2023 23:15
    Çevremdeki muhaliflere bu videoları izlettiğimde, ama Ak parti de çözüm süreci yaptı diyorlar. Bu ne akıl tutuşmasıdır Allahım. Sanki o gün başkanlık sistemi vardı da, ak parti hdp işe ittifak mı yaptı. Pkk ya silah bıraktırmaktı onun hedefi. Fetö ve hdpkk tarafından sabote oldu.
  • Cem 30.03.2023 22:35
    Bu dag fareleri nerde politakaci olmus hangi universiteyi okumus acaba