Macaristan'ın Bulgaristan ile oynadığı ve 3-0 kazandığı karşılaşmayı izleyen Fransız ekipleri Attila Szalai'ye hayran kaldılar.

Fenerbahçe bir yandan Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verirken, diğer taraftan da gelecek sezon için planlama yapmayı sürdürüyor. Sarı-Lacivertli takımda forma giyen futbolculara da transfer teklifleri de gelmeye devam ediyor. 

Jorge Jesus yönetiminde Beşiktaş ile oynayacağı derbi maça hazırlanan Fenerbahçe, Süper Lig'de topladığı 54 puanla 2.sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'nin savunma hattındaki önemli isimlerinden biri olan Attila Szalai, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarında bulunuyor.

FRANSA'DAN 3 TALİBİ ÇIKTI

Macaristan Milli Takımı'nın da önemli isimlerinden biri olan Sarı-Lacivertli stopere Fransa'dan 3 kulüp yakından ilgi gösteriyor.

Bu sezon Fenerbahçe'de 39 maçta forma giyen ve 2 gol 2 asistlik performans ortaya koyan Szalai'ye ilgi gösteren kulüpler belli oldu.

Ligue 1 ekiplerinden Nice, Rennes ve Marsilya, Macar savunmacıyı yakından takip etmeye devam ediyor.

BULGARİSTAN MAÇINI İZLEDİLER

Söz konusu 3 kulübün yetkilileri Macaristan'ın Bulgaristan ile oynadığı ve 3-0 kazandığı karşılaşmayı izledi. Bu maçta bilindiği üzere Attila Szalai 90 dakika görev yaptı.

25 yaşındaki Attila Szalai, Bulgaristan karşılaşmasında 122 kez topla buluştu. 112 kez olumlu pas yapan ve pas isabetinde yüzde 85.7 oran yakalayan futbolcu, 1 kez de şut çekti. Orban ve Lang ile birlikte 3'lü savunma oynamaya alışkın olan Szalai, başarılı performansıyla ülkesinde alkış aldı.

Attila Szalai'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Sarı-Lacivertliler, Szalai'yi Apollon Limassol'dan 2021'de transfer etmişti.

20 MİLYON EURO HEDEFLENİYOR

Sol bek ve stoper pozisyonlarında oynayabilen Attila Szalai için Fenerbahçe Başkan Ali Koç, en az 20 milyon euro gelir elde etmeyi hedefliyor.

Inter, Milan ve West Ham United ile transferde adı sıkça anılan Attila Szalai'nin babası, oğlunun geleceği hakkında dikkati çeken ifadelere imza atmıştı.

BABA SZALAI'NİN TRANSFER YORUMU

Baba Szalai, "Oğluma birkaç yıl daha Fener'de kalması gerektiğini söyledim. Bence transfer yapmak için çok erken. Kulübü gelişimine büyük katkı sağladı. Burada kendini biraz daha geliştirip sonra başka bir takıma giderse daha kazançlı olur" ifadesini kullanmıştı.

Yorumlar 0 Yorum Var