Saadet Partisi ve Milli Görüş camiasının önemli isimlerinden ilyas Tongüç, Kılıçdaroğlu'na desteğini duyuran Saadet Yönetimine çok sert tepki gösterip Saadet Partililere seslendi.

HDP'nin de desteklediği 6'lı masanın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Saadet Partisi'nde krize neden olan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına parti içinden tepkiler gelmeye devam ediyor. Milli Görüş camiasının önemli isimlerinden ilyas Tongüç, Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceklerini açıklayıp teşkilata çağrıda bulundu.

'KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEMEMİZ DÜŞÜNÜLEMEZ'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Saadet Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı MGV -AGD Eski Genel Başkanı ilyas Tongüç, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na çok sert tepki gösterdi.

Tongüç Milli Görüşçülere seslenerek, ''Millî Görüşçü kardeşlerime sesleniyorum. Parti Genel Merkez yönetiminde artık çözüm kalmamıştır. Bu iş, tabanı oluşturan samimi, gayretli, cefakâr, çileli Millî Görüşçü kardeşlerimizin omuzlarındadır. Şu an da partinin girdiği ittifakın hareketimize, partiye ve millete fayda getirmeyeceği açıktır. Ne olacağını istişare etmeden bir oldubittiye getirilip dayatılan ittifakı ve çıkardığı cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bu şartlarda desteklememiz düşünülemez.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Oktay ozer 01.04.2023 23:49
    Satılık saadet Ermeni CHP hdp
  • Misafir Şair 01.04.2023 10:49
    Vatan, Bayrak sevgimiz en YÜCE, Kalpten inanıyoruz bu GÜCE, Tarih olacak bu 7 CÜCE