6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul platformunun düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

SECCADEYE AYAKKABILARIYLA BASTI

Kılıçdaroğlu ve CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay iftar programı sonrasında özel bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede Canan Kaftancıoğlu da yer aldı.

Görüşme sırasında Kılıçdaroğlu'nun ayakkabılarıyla Müslümanların namaz kılarken kullandığı seccadeye basarak verdiği poz büyük tepki çekti.

KILIÇDAROĞLU: GÖREMEDİM ÖZÜR DİLERİM

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • aynen 02.04.2023 10:42
    Bunu oyzamanında bilerek niye yaptırıyorlar bu küreselcilerin elinde olan birisi olduğu bilinir neden bu eylwmi yaptırtıyorlar ne yapmaya çalışıyorlar
  • Yalnız kurt 01.04.2023 20:16
    Kılıştaroğlu burdan mesaj veriyor iktidara geldigimde türkiyedeki müslümanları Allah a inanan ne kadar insan varsa ayağımın altına alacağım diye mesaj veriyor uyanın müslümanlar tehlike büyük akıllı olun Allah bunlara bizi muhtaç etmesin
  • Yozgat66 01.04.2023 20:09
    Küfür tek millettir!!! Uzaktan yakından bu yaratıklarla aynı safta durmak vatanınımıza, milletimize, şehitlerimize ve gazilerimize ihanettir. Yazıklar olsun bunlarla saf tutanlara!!!!
  • Gurbetçi 01.04.2023 19:09
    Orada zaten seccade'nin işi ne? Orada namaz kılan biri mi var sanki? Eğer varsa bile, seccade namaz'dan sonra toplanıp kaldırılır. Öyle paspas gibi yerde bırakılmazki. Bence burada kasıt var! Şaşırdıkmı?
  • Rotasiz deli 01.04.2023 18:14
    Görmemiş miş. Burnunun dibini görmeyen ülke yönetecek.
Daha fazla yorum görüntüle