Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Bu zihniyet CHP zihniyetinin ta kendisidir. Kılıçdaroğlu'nun ve yanındakilerin seccadeye ayakkabı ile basması büyük saygısızlık" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır’da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NUN SECCADE'YE AYAKKABIYLA BASMASI

Bakan Bozdağ, "Bu zihniyet CHP zihniyetinin ta kendisidir. Kılıçdaroğlu'nun ve yanındakilerin seccadeye ayakkabı ile basması büyük saygısızlık." dedi.

Bakan Bozdağ'ın açıklamaları şu şekilde:

"Tek kişilik bir namazgahtır, temiz olması gerekmektedir. kimse ayakkabıyla basıp onu kirletemez. Bizim toplumumuzun medeniyet değerlerine, Müslümanların sembollerine çok büyük bir saygısızlıktır. Sayın Kılıçdaroğlu'nun zihniyeti bizim için çok yadırgayıcı olmadı. Başörtüsüne bir metrekarelik bez parçası diyen, üniversitelere girilmesinin önüne geçmeye çalışan, kamuda başörtülü kadınlarına karşı çıkan birinin bunu yapması biziz şaşırtmadı. Bu zihniyet geçmişten günümüze CHP zihniyeti, bilindik bir zihniyettir. Kılıçdaroğlu'nu kınadığımı buradan bildirmek isterim."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ADAYLIĞI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili Bozdağ, "Anayasa Mahkemesi'ne taşıma beyhude bir arayış. YSK'nın kararı anayasaya uygun ve doğru bir karardır" dedi.

İYİ PARTİ BİNASINA ATEŞ AÇILMASI

Kimse bir şey bilmiyor, ortada fail yok. Akşener yaptıranı biliyorlarmış gibi, o kabuller üzerinden sayın Cumhurbaşkanımızı ve partimizi hedef gösteren açıklamalar yaptılar. Kabul edilebilir değildir. Atılan iftiralara, delliere dayanmadan hareket etmek siyasi partilerin genel başkanlarına yakışmaz. Partimizi hedef alan imalarda bulunan sayın Akşener, eminim utanmışlardır, pişman olmuşlardır. Sayın Akşener'i cumhurbaşkanımızdan özür dilemeye davet ediyrouzm dilemezse bunu millete nasıl hesap verecek biz de merak ediyoruz.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Ergun 02.04.2023 09:06
    Dinsiz ne anlar dinden? Canan yarim domuzu 7 dakikada tüketen biri. Ne arıyor orada. Kemal ermeni alevi Müslüman ortodoks ne olduğu belirsiz. Tiyatrocu Şener Şen filimini aratmayan şarlatan
  • Rotasiz deli 01.04.2023 18:10
    SSeçim öncesi böyle bir hareketin tek anlamı. Ben seçilmek istemiyorum.
  • umut 01.04.2023 17:09
    Din' den uzak, örf adet ten uzak haberi olmayan kesim var, siz nerde doğdunuz neye inanıyorsunuz kimsiniz söyleyin bilelim.
  • Mehmet 01.04.2023 16:02
    Özür dilemiş özür, sorun değil canım, bilmeden olmuş bilmeden. Yani bilmediğini itiraf etmiş seyidimiz, mücahidimiz
  • ak parti sevdalisi 01.04.2023 14:49
    Bence bu hukuki ceza gerektirir , anayasayı ihlal ve de vatan hainligidir , bir an once Sn Adalet Bakanımız , teror davası açıp Sn Öcalan ile aynı deliğe tıkmali bunları