Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 2-0 kazandıkları Adana Demirspor maçının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Adana Demirspor maçının ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.


Erden Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"10 Hafta bize VAR yasağı vardı"

"10 Hafta bize VAR yasağı vardı, şimdi kırmızı kart yasağı var. Taraflı, tarafsız herkesin kabul ettiği kırmızı kart pozisyonlarında VAR devreye girmiyor. Ligde fark azaltılsın diye herhalde verilmiyor."

"Belli ki net bir operasyon var"

"Yarıştaki rakibimizin oyuncusuna kırmızı verilmedi. Ryan Donk'un pozisyonu var. Gerginlik olmasın diye yapılan açıklamalara karşılık vermedik. Belli ki net bir operasyon var. Bu masa başı olayı demek ki var. Türk futbolunu ayaklar altına alsanız bile ceza da olmuyormuş. Gösterilmeyen tavır, en önemli göstergesidir."

"Çok uyanık olacağız"

"Puan farkını açmamız istenmiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, hepimiz çok uyanık olacağız. 5-0 kazansak bile bu tip hatalar için konuşacağız! Yapılan şeyler çok açık."

"Her şeyi açıklayacağız"

"Lig sonunda elimizdeki her şeyi açıklayacağız. Şuan yapmamızın sebebi, ligin gerginliğini arttırmamak. Şampiyonluk yolunda bizi kimse geri çeviremez. Mayıslar bizimdir."

"Yayıncı kuruluş, MHK, TFF... Hepsinin konusu gelecek"

"Gerek yayıncı kuruluş, gerek MHK, gerek TFF... Hepsinin konusu gelecek. Çok vahim konular var. Lig bitince hepsini açıklayacağız."

Yorumlar 0 Yorum Var