CHP Genel Başkanı ve altılı masanın Cumhurbaşkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'yla birlikte, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun seccade üzerinde ayakkabılarıyla basarak görüntü vermelerinin yankısı devam ediyor.

İstanbul Platformu adına eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu'nun düzenlemiş olduğu iftar programına katılan Kılıçdaroğlu, programın ardından CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin yapıldığı yönetim odasına serili bulunan seccadelere ayakkabıyla basılması çok konuşuldu çok tepkiye neden oldu. Kılıçdaroğlu, seccdeyi görmediğini belirterek, üzgün olduğunu kaydetti.

SECDEYİ GÖRENLER VARMIŞ

Kılıçdaroğlu'nun görüşme yaptığı ofiste aynı gün, eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu'nun da görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi.

Görüşmesini tamamlayan Müfüoğlu yanındakilerle birlikte, hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğrafın sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine önemli bir ayrıntı dikkatleri çekti.

Yine bu odada ayakkabılarıyla görüntü veren Müftüoğlu'nun, bastığı yerde seccadeler yoktu. Müftüoğlu ve ekibinin seccadeye hassasiyet göstermesi gözlerden kaçmadı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Mahmut 03.04.2023 15:10
    Bilerek çekilmiş bir fotoğraf.Sözde seccadeyle fotoğraf çektirerek muhafazakar görünecekler.Ama ayakkabıları çıkarmayı akıl edememişler