Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Başkan Erdoğan’ın “ölü doğan proje” dediği Büyük Ortadoğu Projesi’ni (BOP) gündeme getirmek isterken baltayı taşa vurdu. SP'nin desteklediği Kılıçdaroğlu'nun BOP vaadi unutulmadı.

Sözcü TV’ye katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirilerinde BOP’la ilgili de değerlendirmede bulundu. Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek ve Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk’ün sorularını cevaplandıran SP lideri Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“(Erdoğan) Türkiye’ye gelirken Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanı olarak geldi. Büyük Ortadoğu Projesi, bu bölgeyi yeniden tanzim eden proje. Ben onu büyük İsrail projesi olarak anlıyorum. Ve dediğim doğru. İsrail’in kendilerine vaat edildiklerine inandıkları Fırat ve Nil arasındaki topraklara hakim olma politikasıdır.”

KILIÇDAROĞLU’NUN BOP VAADİ… İKİNCİ ‘İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’ VAKASI!

Saadet Partisi’nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 6’lı masanın adayı olarak desteklediği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise BOP konusunda başka konuşuyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 26 Ekim 2021’de TBMM’de gerçekleştirdiği CHP grup toplantısında, BOP’u hayata geçireceklerini söyledi.

CHP ve 6’lı koalisyon masasının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bütün komşularımızla barışacağız. Büyük Ortadoğu Projesi’ni hayata geçireceğiz. Ortadoğu barış ve işbirliği projesi...” dedi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Misafir 06.04.2023 04:01
    Bay kemal bu dediğini yaptırmamak için gövdemizi siper edeceğimizi bil. Bu vatana ihanet ettirmeyiz. Hala akıllanmadınız, 15 Temmuzdaki darbeci komutanların yaşadığı sona hazır olun. OSMANLI TORUNUYUZ, o kadar....
  • Atila 05.04.2023 20:40
    Aferin kk
  • GÜZELCE 05.04.2023 18:56
    Perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş? En mükemmel koalisyonun hali pür melali. Rabbim muhafazz egkesin
  • Milli Görüşçü 05.04.2023 18:47
    Bunlara oy vermeyi düşünenler bir kez daha iyi düşünün kendinizi ve Ülkemizi felakete sürüklemeyin bu işin şakası olmaz.
  • hakan 05.04.2023 18:41
    Seçimlerden sonra o kanalların kapısından hatta sokağından geçeyeceksin . Bu günlerin keyfini çıkar.
Daha fazla yorum görüntüle