BAYKAR firmasının yönetim kurulu başkanı Selçuk Bayraktar, 27 Nisan - 1 Mayıs arasında TB3 ve KIZILELMA rüzgarının eseceği TEKNOFEST'e tüm vatandaşları beklediğini söyledi.

BAYKAR firmasının yönetim kurulu başkanı Selçuk Bayraktar, Twitter üzerinden yayınladığı videoda 27 Nisan - 1 Mayıs arasında gerçekleşecek olan TEKNOFEST'e tüm vatandaşları beklediğini söyledi.

TEKNOFEST'TE TB3 VE KIZILELMA RÜZGARI

KIZILELMA'nın önünde kamera karşısına geçen Selçuk Bayraktar yayınlamış olduğu videoda; 

"Bayraktar TB3 ve Bayraktar KIZILELMA, inşallah TEKNOFEST'te, İstanbul'da 27 Nisan ve 1 Mayıs arasında gerçekleşecek festivalimizde Milletimizle buluşacak.

Tüm milletimizin teknolojinin kalbinin çarptığı yere Milli teknoloji Hamlesi'nin merkezi TEKNOFEST'E, İstanbul'a, Atatürk Havalimanı'na bekliyoruz." diyerek tüm vatandaşları milli gururlarımızın tanıtılacağı festivale davet etti.

TEKNOLOJİ HAMLELERİNDE MİLLİ BİRLİK DUYGUSU

Selçuk Bayraktar'ın vatandaşlarımız için TEKNOFEST çağrısının yapıldığı videoda, bir önceki yıllarda gerçekleştirilen festivallerden görüntülere de yer verildi. Türkiye'nin teknoloji hamlelerinin milli birlik duygusunu uyandırdığına vurgu yapan görüntülere vatandaşlar Twitter üzerinden mutlulukla karşılık verdi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Seçkin 06.04.2023 23:44
    Yıllardır niyetleniyorum bir türlü olmadı bu sene inşallah gidecem Fransa geliyorum
  • Hekim 06.04.2023 17:29
    Rabbim seni daim etsin yiğit adam