Son yıllarda bazı akademisyenlerin ve sapkın LGBT'li örgütlere mensup bazı kişilerce gerçekleştirilen tuhaf protesto ve taşkınlıklarla toplumu rahatsız eden Boğaziçi Üniversitesi, bugün farklı bir olayla gündem oldu. İslam Araştırmaları Kulübü'nün (BİSAK) ev sahipliğinde yapılan iftar, üniversitedeki akademisyenlerin dikilme protestolarını gerçekleştirdiği Güney Kampüsü'nde yapıldı. İftarda renkli görüntüler ortaya çıktı. Yemekler yenildikten sonra cemaatle namaz kılınırken, 2 binden fazla kişinin katılımıyla gerçekleşen bu yılki iftarın, Boğaziçi tarihinin en kalabalık iftarı olduğu belirtiliyor.

BOĞAZİÇİ REKTÖRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Boğaziçi Üniversitesi rektörü Naci İnci, öğrencilerin dev katılımlı iftarını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bugün iftarımızı Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü (BİSAK)’nün Güney meydanda düzenlediği organizasyonda öğrencilerimizle birlikte açtık. Bu geleneği devam ettiren öğrencilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 3 yıl ara verilen Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı geçtiğimiz yıl tekrar düzenlenmişti.

 

Yorumlar 10 Yorum Var
  • SE. 08.04.2023 10:43
    Maşallah gençler.Tebrikler..Rabbim sayınızı çoğaltsın inşaallah
  • S.E. 08.04.2023 10:28
    Maşallah gençler.Rabbim sayılarınızı artırsın.Emeğinizi boşa çıkarmasın.
  • Hakan 08.04.2023 10:23
    Ordakiler TÜRKIYENIN sigortasi Gencler alninizdan öpüyorum gururlandim
  • Yılmaz Yaman 08.04.2023 10:08
    Elhamdülillah Rabbim sayılarını artırsın
  • Kaya ailesi 08.04.2023 09:40
    Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun inşallah. Gençlerimize maşaallah. Gelecegimiz umut dolu
Daha fazla yorum görüntüle