Bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşlarının yedili masaya destek mesajlarına bir yenisi daha eklendi. Murat Karayılan, Cemil Bayık, Bese Hozat, Duran Kalkan ve Mustafa Karasu gibi teröristbaşıların ardından kırmızı bültenle aranan Kongra Gel Eş Genel Başkanı Remzi Kartal da yurt dışında yayın yapan terör örgütü PKK'nın kanalı Medya Haber'e verdiği röportajda Kılıçdaroğlu'na destek çağrısında bulunarak, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu'na oy vermeleri tarihsel fırsatta istediğimiz gelişmeyi yaratmak, yeni bir miladi yaratmak için önemli fırsattır" sözlerini sarf etti.

"KILIÇDAROĞLU DESTEKLENECEK ADAYDIR"

Verdiği son röportajında "Kılıçdaroğlu desteklenecek bir adaydır" diyen Kartal şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ın çöküşünü sağlayacak tercihimizi bu temelde yapmalıyız. Kılıçdaroğlu'na destek verip parlamentoda ise bütün gücümüzle Yeşil Sol Parti'nin altına mührümüzü vurmalıyız. Bunlara karşı üçüncü yol olarak alternatif bir cumhurbaşkanı adayı çıkarılması Erdoğan'ın seçiminin zeminini hazırlamak olacaktı.

"TARİHİ BİR FIRSAT!"

Şüphesiz ki Millet İttifakı adına cumhurbaşkanı adayı olarak çıkan Kılıçdaroğlu, 3. yolun ideal adayıdır anlamına gelmiyor. AK Parti ve MHP'nin çökertilmesi açısında bu bir tercihtir. Ve doğru bir tercihtir.

3. yol olarak Emek ve Özgürlük İttifakı'nı temsil eden güçlerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu'na oy vermeleri bu tarihsel fırsatta istediğimiz gelişmeyi yaratmak, yeni bir miladı yaratmak için önemli bir fırsattır."

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Mesut Arslanoğlu 08.04.2023 17:20
    Tüm terör grupları altılı masanın etrafını sarmış durumda.Bunlara oy verecekler acaba düşünürler mi.
  • Kul 08.04.2023 09:51
    1.dereceden Faşizmin temsilcisi küçücük çocukları,zorla dağa kaldıranlardan olur. 1.dereceden Faşizmin temsilcisi Asker,Polis ,Sivil, Yaşlı,Genç,Bebek demeden yıllardır mâsum insanlarımızı katleden cânilerden olur. 1.dereceden Faşizmin temsilcisi Gezi olaylarında,Hendek olaylarında Devletimin,kamunun mallarını yakıp,yıkanlardan olur.
  • Vangolu 08.04.2023 08:58
    Memleketin yüz karaları
  • SOLO TÜRK.... 08.04.2023 07:23
    Aziz Türk milleti pkk'nın oy uğruna chp yi nasıl safına çektiğini görüyor. Şehitlerimizi unutmayalım. Dağlıcayı, Aktütünü unutmayalım. Pkk'nın 20-20 30-30 şehit verdirdği karakol baskınlarını unutmayalım.
  • Adem DAŞ 08.04.2023 07:22
    Soyu olmayan soysuz olur
Daha fazla yorum görüntüle