Süper Lig'de sona doğru yaklaşılırken gerilim en yüksek seviyeye çıktı. Son olarak Galatasaray'ın hakem kararlarına isyan etmesi sonrası yayıncı kuruluş beIN Sports'ta Tugay Kerimoğlu istifa etti.

Hakem hatalarını gündeme getiren ve MHK Başkanı Lale Orta'yı hedef alan Galatasaray ile yayıncı kuruluş beIN Sports arasında gerilim sürüyor. Son olarak eski Galatasaraylı futbolcu Tugay Kerimoğlu'nun kanaldaki yorumculuk görevinden, "Burada adaletsiz bir ortam var. Adaletsizliği konuşmak istediğimde 'Futbol konuşalım' deniyor. Benim dışımda herkes futbolun dışına çıkıyor. Burada Galatasaray'ın hakları gasp ediliyor." diyerek istifa ettiği iddia edildi.

"BURADA ADALETSİZ BİR ORTAM VAR"

Spor Gecesi isimli YouTube kanalında konuşan gazeteci Haluk Yürekli, "Tugay Kerimoğlu beIN'deki adaletsizliğe dayanamadı ve istifa etti! 'Burada adaletsiz bir ortam var. Adaletsizliği konuşmak istediğimde 'Futbol konuşalım' deniyor. Benim dışımda herkes futbolun dışına çıkıyor. Burada Galatasaray'ın hakları gasp ediliyor" diyerek istifa ettiğini iddia etti.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Hüseyin kahraman 08.04.2023 15:03
    Eyer gerçekten böyleyse helal olsun tugay abiye
  • GS taraftarı olarak 08.04.2023 12:23
    Tuguy kerimoglunu GS dik duruşunu nedeniyle teşekkür ediyorum teşekkürler saygılar sunuyorum yolun açık etsin inşallah diyorum Adam gibi adam dir nokta