CHP PM Üyesi Fikri Sağlar'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'da gerçekleştirdiği açılış programına katılımın çok az olduğu yönündeki fotoğraflı paylaşımı yalan çıktı.

HABER7

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Diyarbakır’da gerçekleştirilen açılış programı miting havasında geçince 6’lı koalisyon masası yalana sarıldı. CHP Parti Meclisi Üyesi ve 26. Dönem Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, 8 yıl önceki fotoğrafı kullanarak alanın boş kaldığını öne sürdü.

CHP’li Sağlar’ın “Meydanda bir avuç insan var. Diyarbakırlı yurttaşlar Erdoğan'ı silmiş.” ifadeleriyle paylaştığı fotoğrafın 2015 yılına ait olduğu ortaya çıktı.

Başkan Erdoğan’ın 14 Nisan’da Diyarbakır Kışla Caddesi’nde düzenlenen, deprem konutları temel atma, 1432 konut ve 17 dükkanın anahtar teslim töreni ile Selahaddin Eyyubi Camisi’nin açılış töreninde büyük kalabalık katılmıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da konuşma yaptığı törende, meydanda ay yıldızlı bayraklar dalgalanmıştı.

8 SENE GERİDEN GELDİ

Fikri Sağlar’ın yalan paylaşımının 2 Mayıs 2015 tarihinde Başkan Erdoğan’ın katıldığı farklı bir toplu açılış töreninde kayda alındığı belirlendi. Sağlar’ın yeni gibi paylaştığı 2015 yılındaki açılış töreni Diyarbakır İstasyon Caddesi’nde düzenlenirken, 14 Nisan 2023 tarihindeki anahtar teslim töreni ve cami açılışı ise Kışla Caddesi’nde yapıldı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Lokman 16.04.2023 14:40
    Diyelim ki katılım az. O zaman Ak Parti'ye oy verecekler mitingte katılım çok az ben de Ak Parti'ye oy vermeyeyim mi diyecek. Beyhude çaba bunlar. Ak partililer ne mitinge bakar, ne anketlere bakar,ne de Kılıçdaroğlu'nun vaatlerine kanar. Son gün gider Erdoğan'a oyunu verir.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek