Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Kızılelma'nın 6. ve 7. uçuş testlerinde seri iniş-kalkış ve yüksek hızlı uçuş denemelerini gerçekleştirdiğini açıkladı.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Kızılelma'nın bir uçuş denemesi daha gerçekleştirdiğini açıkladı.

Bayraktar, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Kızılelma'nın 6. ve 7. uçuş testlerinde seri iniş-kalkış ve yüksek hızlı uçuş denemelerini gerçekleştirdik. Türlü iftiralarla yolumuza takoz koyma gayretinde olanlar Kızılelma'mıza yetişemesin diye hızımızı her testte biraz daha yükseltiyoruz. Uçuşlarımız ve mücadelemiz ülkemiz gök vatanda ve uzayda tam bağımsız oluncaya dek sürecek... #MilliTeknolojiHamlesi"

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN VİDEOLU KIZILELMA PAYLAŞIMI

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ''Gök vatanda ve uzayda tam bağımsız oluncaya kadar…'' notuyla bir video paylaştı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Vatan 20.04.2023 10:01
    Şu Arefe gününde bize Bayramı yaşatanlardan Allah c.c Razı olsun...O jet motorunu sesi ise sanki yeni konuşmaya çalışan çocuğun Anne-Babaya verdigi mutluluk hissi gibi ŪLKEMIZE o hissi veriyor...
  • A.A.A 20.04.2023 05:44
    Hani ne deniyordu.: Gelmekte gelecek olan.. işte geldi gelecek olan ve Uçuyor.! Uçağın ucuda Ali Babacan'a dokunacak.(!)
  • Ünal 20.04.2023 04:54
    Maşallah
  • T.C 20.04.2023 03:18
    Heeyyy maşallah
  • Bünyamin 20.04.2023 02:36
    Allah ayağınıza taş değdirmesin, yolunuz ve bahtınız açık olsun. Göğü yırtarcasına süzülüşü dostlarımızı gururlandırırken hiç şüphesiz içerdeki ve dışardaki düşmanlarımızı çatır çatır çatlatıyordur.
Daha fazla yorum görüntüle