Sivas’ta bir grup genç, 16 yaşındaki gence işkence yaparak, çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Gencin ve ailesinin şikayeti üzerine ifadeleri alınan şahıslar serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz günlerde Sivas’ın Çongar köyünde yaşandı. İddiaya göre, bayram tatili için Kayseri’den Çongar köyündeki amcası Emrah Polat’ın yanına giden 16 yaşındaki E.P. ile komşu gençler arasında küfürleşme yaşandı. İ.H., K.B.E., B.B.E, A.A. ve M.A., E.P.'yi alıkoyup köy dışındaki tenha bir alana götürdü.

Genci burada öldüresiye darp eden ve iddiaya göre şikayetçi olmaması için ölümle tehdit eden grup, o anları cep telefonuyla kaydetti.

İki gün yaşadığı olayı gizleyen E.P., işkence gördüğü anlara ait cep telefonu görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşılınca jandarmaya giderek şikayette bulundu.

İfadeleri alınıp serbest bırakılan saldırganlar ise, sosyal medya hesaplarından görüntüleri sildi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Mert 26.04.2023 10:44
    İnsanların adalet yok demelerine fırsat vermeyin. Sonra adeleti kendimiz sağlamak zorunda kalıyoruz. Lütfen o çocukları tanıyanlar misliyle karşılık verip görüntülerini paylaşsın.
  • Aziziyeli 21.04.2023 20:16
    Onları serbest bırakan hâkim yada savcının Allah cezasını versin. Nasıl bir iş bu? İlla ölmesi mi lazım ceza alması için. Yazıklar olsun o savcı ve hakime. Yuh be...
  • Abdullah 21.04.2023 14:08
    O Zaman bizde darp edelim işkence edelim serbest kalalım nerede kaldı ADALET zalimler serbest mi kalacaklar Yaşı küçük diye serbest mi kalacak Veya sosyal medyaya düşünce tekrar gözaltına alınır