Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bayram namazını Ayasofya'da kıldım. Cuma namazımızı da 5 yıllık restorasyon çalışmaları sonrasında ibarete açılan Sultanahmet Camisi'nde kıldım. Şimdi de İstanbulumuz için tarihi bir adımın sevincini beraberce yaşamak üzere GOP'tayız.Kışla'yı nasıl buldunuz?

Dün neredeydik, Filyos'ta. Filyos'ta Karadeniz gazının devreye alınması münasebetiyle 1 yıl boyunca mutfak ve ocakların ücretsiz olacağı müjdesini milletimizle paylaştık. İftarı orada yaptık.

Yedili masa Karadeniz gazı için ne diyordu? Hani nerde diyorlardı. Bebecan ne diyordu, hani nerde? Yahu Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna denizin altına doğal gaz boruları yerleştirildi. Doğal gaz ne zamandan beri Filyos'ta yanıyor, görmedin mi? Gözleri var görmez kulakları var duymaz, kalpleri mühürlü. Bunlara nasıl masaları teslim ettik. İstifa ederken bizden neler neler söyledi. Öbürü veda ederken

İHA, SİHA, AKINCI, KIZILELMA, TCG ANADOLU'YU ÜRETİYORUZ

Yıllarca başkalarının teknolojilerini hayranlıkla seyretmek zorunda kaldık. Toplu iğne üretemiyordu bu ülke. İHA, SİHA, AKINCI, KIZILELMA, TCG Anadolu'yu üretiyoruz. Sadece kullanıcı olarak bile sürecin içinde yer almamız geçmişte çoğu zaman sınırlandı. Bu ürünlerle beraber dünyada teknolojide ne oldu söz sahibi olduk. Togg'umuz var mı? Togg'umuza şu anda üretimde yetiştiremiyoruz.

Bay bay Kemal... Ahh ah... Savaş Ay hayatta olsaydı. Bay Bay Kemal o videolarda saf saf duruyor. Hastanelerin hali neydi. Hastanede ölüyorsa vatandaş orada rehine olarak kalıyordu. Broşür hazırlamış, inceledim. Rezalet... Ya sen önce bunların hesabını ver. Önce hastanelerde senin döneminde rehine olarak kalanların hesabını ver. Senin gidecek yerin yok ya. Benim vatandaşım o hastanede ölüp de rehine kalanların varisleri bunun hesabını ağır sorması lazım. 

neler neler söyledi. Asıl bunlara ihanetlerinin bedelini 14 Mayıs'ta ödetmeye hazır mıyız? Siyasi mefta olarak gömmeye hazır mıyız? Yapmamız gereken ne çok çalışacağız.

Yorumlar 0 Yorum Var