Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı, canlı yayında geçirdiği ufak rahatsızlığa ilişkin, "Midemi üşütmüşüm, seyircilerimizden helallik diliyorum" dedi. Yayına kısa bir ara verilmesi sonrasında Erdoğan, yeniden kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

"Her şeyden önce, üzerinize afiyet dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Ve bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm, ve bir ara acaba programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye de düşündüm. Dedim ki artık söz verdik gideceğiz, tabi bu yoğun mesai içinde bizde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum"

SÖZCÜ KALIN'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, bu akşam canlı yayın esnasında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin “Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi hamdolsun. Rabbim muhafaza eylesin” açıklamasını yaptı.

 

Yorumlar 137 Yorum Var
  • Deniz 27.04.2023 07:44
    Rabbim sana önce sağlık versin sonra güç kuvvet versin inşallah rabbim seni başımızdan eksik etmesin inşallah geçmiş olsun iyi ki varsın Recep Tayyip Erdoğan benim cumhurbaşkanım
  • Deniz 27.04.2023 07:41
    Rabbim sana şifa versin inşallah geçmiş olsun iyi ki varsın yüreği güzel insan yolun hep açık olsun inşallah Allah'a emanet ol başkan Recep Tayyip Erdoğan
  • Ali 27.04.2023 01:37
    Rabbim şifa versin .Sizi başımızdan eksik etmesin. Sayın Cumhurbaşkanım lütfen kendinize çok iyi bakın. Size çok ihtiyacımız var.
  • Abdullah demir nizip 27.04.2023 01:23
    Baba Allah şifa versin. Dualarımız seninle reis. Ellerinden öperim
  • Vatandaş 26.04.2023 22:28
    Rabbim şafi ismiyle şifa nasip etsin inşallah Allah sizi başımızdan eksik etmesin...
Daha fazla yorum görüntüle