Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi özel yayınında soruları cevaplıyor.

"Biz 'FETÖ' dediğimizde Kılıçdaroğlu, 'Nerede bu örgüt gidip üye olacağım' demişti. Şimdi aynı cümleyi söyleyebilir mi?"
"Türkiye, 1919 Sivas'ına dönmüştür. Manda ve himaye kabul edilemez."
"Her gelen 'Reis'e sahip çıkın' diyor. Bu tür bir sahiplenmeyi ben siyasal hayatta ilk kez görüyorum."

"KILIÇDAROĞLU FETÖ İÇİN 'GİDİP ÜYE OLACAĞIM' DEMİŞTİ"

Kılıçdaroğlu'nun biz ilk FETÖ dediğimizde ne dediğini hatırlıyor musunuz? 'Nerede bu örgüt gidip üye olacağım' dedi. Şimdi aynı cümleyi söyleyebilir mi? Aynı cümleyi bugün tersinden söylüyor. 'Ben 15 Temmuz'u yapan FETÖ'cüleri tekrar görevine getireceğim' diyor. 'Hapishanedeki çıkaracağım, Amerika'dakileri tekrar getireceğim' demek istiyor.

Biden diyor ki: Bütün unsurları bir araya getireceğiz. HDP-PKK ne demek istiyor? Söylediği çok açık. 'Özerklik yapacağız' diyor. 6-8 Ekim olaylarında Türkiye'de 17'nin üzerinde özerklik ilanı oldu. 'Özerklik getireceğiz, 100 yıllık Cumhuriyet'i değiştireceğiz; Irak ve Suriye'deki operasyonların tamamını sona erdireceğiz.' Bunların aynısını Kılıçdaroğlu terennüm ediyor. 

1946 sopalı ve hileli bir seçimdi. 1950'de her türlü operasyonun Demokrat Parti'ye yapıldığı bir seçimdi ama ona izin vermedi. 14 Mayıs 2023'te aynı 1950'deki gibi dışarıdan gelen operasyonların tamamını mağlup edeceğiz.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Hekim 29.04.2023 12:30
    Herşeyimizle reis ve kiminin neferleriyiz KIMIL ve avanesi de kimmiş