HDP’li Filiz Koçali, HDP'nin açık destek verdiği 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'na terör örgütünün verdiği desteğin önemli olduğunu ifade ederek ittifakın artık gizlenmemesi gerektiğini söyledi.

Terör örgütü PKK'nın elebaşları Murat Karayılan, Sabri Ok, Bese Hozat, Helin Ümit, Duran Kalkan, Mustafa Karasu ve Cemil Bayık'ın yaptıkları yayın ve paylaşımlarla sık sık 7'li koalisyona destek mesajları vermeye devam ederken HDP'den CHP liderine dikkat çeken bir çağrı geldi.

PKK'NIN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Masaya seslenen Koçali "Muhalefetin de biraz rahat olması gerekiyor bu konuda. Bu suçmuş yada kenardan destekmiş gibi algılanmaması lazım. Açık ve net durum var ortada. KCK’nın (PKK) Kılıçdaroğlu’na ve HDP'ye verdiği destek çok önemli." ifadelerini kullandı.

CEMİL BAYIK "TARİHİ FIRSAT" DEMİŞTİ"

PKK yöneticilerinden Cemil Bayık da dün, 14 Mayıs seçimlerinin “herhangi bir seçim” olmadığını belirterek, “Emek ve Özgürlük İttifakı’na, Yeşil Sol Parti’ye ve herkese çağrım bu tarihi fırsatın çok iyi değerlendirilmesidir” demişti.

Yorumlar 66 Yorum Var
  • Ali 03.05.2023 19:41
    Rahat olun diyor, yani sıkmayın diyor nasıl olsa olacak, bizi arkanıza almışsınız diyor.
  • Böyle iste 02.05.2023 21:55
    CHP nin icini bosalttigi günden beri biliniyordu .zaaten proje buydu.
  • Gül 02.05.2023 21:21
    Söyleyince ne değişecek içeridekiker dışarı dagdakiler ovayamı inecek , sizin tepenize TSK binecek haberiniz olsun bu Vatan öyle kolay alınmadı hösssssstt
  • Mustafa 02.05.2023 21:15
    Siz berabermiydiniz ALLAH ALLAH Bilmiyorduk ya
  • alibaba 02.05.2023 21:14
    kim gizliyorki, adam ne isterseniz yapacak,
Daha fazla yorum görüntüle