Sosyal medyada 40 milyon kullanıcıya ulaşabilen troll ordusu deşifre olan CHP’nin zehirli sarmaşığı isim isim ortaya çıktı.

CHP’nin beş ayaklı trol ordusunun ardından uzun süredir sosyal medyada psikolojik harekat ve dezenformasyon kampanyaları yürüten, kimlik ve künyelerini gizleyen hesapların kimler tarafından yönetildiği ortaya çıktı. Söz konusu hesapların 7/24 CHP’nin propaganda çalışmalarını yaptıkları deşifre oldu.

TERÖR DESTEKLİ KARA PROPAGANDA

Hesapları yöneten gizli isimlerin CHP teşkilatları veya belediyelerinde görevli olduğu, FETÖ firarileri tarafından yönetildiği, PKK/KCK'dan kaydı bulunan terör zanlılarınca idare edildiği ortaya çıktı. Örgütlü ve planlı algı çalışmaları yürüten hesapların milli güvenliği tehdit ettiği biliniyor.

Sosyal medyada fenomenler tarafından deşifre edilen hesapların kimlikleri şaşkınlık meydana getirdi, gündeme oturdu. Örgütlü ve planlı algı çalışmaları yürüten hesapların milli güvenliği tehdit ettiği de biliniyor.

HDP’nin de desteklediği çoklu masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında, 40 milyon sosyal medya kullanıcısına aynı anda ulaşabilen devasa bir trol ağı olduğu tespit edilmişti. Bilinçli ve örgütlü bir şekilde sosyal medya üzerinden yalan haber, dezenformasyon, gri propaganda ve CHP adına yapay gündem çalışmaları yapan kimlik ve künyelerini gizleyen hesapların da kimler tarafından yönetildiği ortaya çıktı.


TWITTER AHTAPOTU

Sosyal medyada fenomenler tarafından deşifre edilen hesapların kimlikleri şaşkınlığa sebep olurken büyük infial oluşturdu.

Twitter'da #CHPninTrolOrdusu etiketiyle 1 numaralı gündem maddesi olan konuya ilişkin yüzlerce paylaşım yapıldı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • YILDIZ 07.05.2023 11:18
    Bunların kökünü kurutcaksın Benim fikrine göre daha önce bu hainler deşifre edilmeliydi bunada şükür diyecez.
  • Misafir 06.05.2023 18:35
    Bu alçakların ilk önce parmaklarını keseceksin kiralık kafirler