CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, seçimi kazanmaları durumunda 3 bakanlık için partisinden üç isim sıraladı.
CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek'in Adalet Bakanlığı'na, CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un İçişleri Bakanlığı'na ve CHP Enerji ve Altyapı projelerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın Enerji Bakanlığı'na aday olacaklarını belirtti.
CHP olarak bu üç konuyu önemsediklerini belirten Özkan, "Sayın Genel Başkanımız (Kılıçdaroğlu) bu konuda bir tutum göstermese de biz CHP'liler olarak bunu önemsiyoruz" dedi.
-
Alper
07.05.2023
13:02
Bi de hdpkk ya hangi bakanlıkları vereceklerini açıklasalar da bilsek. Gizli pazarlıkları anlatsalar insanlar ona göre tercihini yapsa çok iyi olur
Beğen
-
Yılmaz
07.05.2023
12:56
Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış
Beğen
-
Metehan Kaygusuz
07.05.2023
12:03
Allah muhafaza eylesin Rabbim REİS i
Ülkemizin başından
eksik etmesin
Beğen
-
Misafir
07.05.2023
11:48
İnşaallah rüyanızda bile göremezsiniz
Beğen
-
Ahmet
07.05.2023
11:44
CHP bı adam vardı oda ihraç edildi ,tanju Özcan
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle