Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, E-5 Halcıoğlu'nda silah ticareti yapılan ticari taksiye operasyon düzenledi.

Takside yapılan aramalarda 10 adet ruhsatsız silah ele geçilirken, gözaltına alınan taksici tutuklandı.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, önceki gün saat 21.30 sıralarında E-5 Karayolu Halıcıloğlu mevkiinde bir ticari takside silah ticareti yapıldığı yönünde ihbar aldı. Harekete geçen ekipler, ticari taksiye operasyon düzenledi. Halıcıoğlu üst geçit altında ihbar edilen taksinin bekleme yaptığının görülmesi üzerine ekipleri aracın yanına yaklaştı. Ancak polisleri gören taksici kaçmaya başlayınca polis ekipleri ile arasında kovalamaca yaşandı. Uzun süren kovalamaca sonucunda önü kesilerek durdurulan araçtaki taksici kelepçelenerek etkisiz hale getirildi.

Polisin yakaladığı taksici tutuklandı

Araçta arama yapan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, şeffaf bir poşet içerisinde 10 adet ruhsatsız silah ele geçirdi. Yapılan aramalar ise kameralara yansıdı. Çalışmaların ardından gözaltına alınan taksici Enes Kürşat U. emniyete götürülürken, taksi ise çekici yardımıyla otoparka götürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen taksici, “silah ticareti ve kaçakçılığı yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • esas 07.05.2023 23:16
    Seçim öncesi faaliyetler hızlanmış anlaşılan. İyi ki bunlar yakalandı
  • Cengiz 07.05.2023 18:47
    Ruhsatsız silah ! Sokaktaki silahların % 10 'u bile ruhsatlı değil . . .
  • Komodor 1453 07.05.2023 13:26
    Devletin çok büyük yanlışları var silah ruhsatı daire parasına veriliyor bu bizim ülkemize yakışmaz, evet silah olmaz ama silahsız da olmaz,devlet sicili temiz insanlara bu korunma hakkını vermeli,komuda çalışanın canı var vatandaşın cani hiç öyle kanun yapılmaz kanun halkın içinde yaşayarak yapılır.kitaptan kanun yazılmaz.
  • Muttalip 07.05.2023 13:05
    Bu taksi Pazartesi tekrar sahalarda olur :) komedi, böyle bir olayın mal sahibine yansımaması kabul edilemez!