Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, İstanbul Pendik ve Çekmeköy'de seçim çalışmaları kapsamında bir dizi programa katılarak, "Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek, 85 milyon kazanacak, Türkiye kazanacak... Engelli kardeşlerimiz bizim göz bebeğimiz, onlarla birlikte yol yürüyoruz, onlara engelsiz şehirlerimizi, engelsiz Türkiye’yi inşa etmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 21 yıldır hizmet ediyoruz... Nitelikli sanayinin İstanbul’un merkezinde yer alacağı, hem de çalışan kardeşlerimizin de yakın mesafede buraya ulaşabilecekleri toplu konut alanlarına ilişkin de bir çalışma başlattık... Çekmeköy’de bir kavşak projesi Alemdağ’da Taşdelen’de yıllardır yapılmamış yıllardır bu millete taahhüt edilmiş ama yapılmamış projenin devam ettirilmediğini görüyoruz..." dedi.

Bakan Kurum, muhalefete yönelik eleştirilerinde ise, "Bir masada 6-7 kişi değil de bir kişi karar verir ve o kararı da uygulayan liyakatli kadrolar olursa ülke büyür, gelişir, o yüzden 14 Mayıs seçimleri önemli… Sen eğer Erzurum’un ağırlığını bilmezsen, Erzurum dışında, Erzurum’un insanları dışında oradaki o Milli Mücadele şehrinin değerini, kıymetini bilmeyip oraya şov yapmaya gelirsen, işte millet de seni başının üstünde taşımaz." ifadelerini kullandı. 

Kurum, "Bir masada 6-7 kişi değil de bir kişi karar verir ve o kararı da uygulayan liyakatli kadrolar olursa ülke büyür, gelişir, o yüzden 14 Mayıs seçimleri önemli." dedi.

Yorumlar 0 Yorum Var