Haber7 - ÖZEL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni saran liyakatsiz kadroların beceriksizlik örneklerine bir yenisi daha eklendi. İBB’nin yüksek gürültülü yol bakım ve onarım çalışmasını gece saatlerinde gerçekleştirmesi İstanbulluları çileden çıkardı. İBB’ye bağlı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, 11 Mayıs Perşembe gecesi saat 01.20’de kırıcı hiltilerle mazgal çevresi çalışması yürüttü.

Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi, Sanayi Caddesi’ndeki aşırı gürültülü çalışmaya bölge sakinleri tepki gösterdi. İBB Yol Bakım ekipleri ise tepkilere, “Gündüz trafik nedeniyle yapamadığımız için çalışmayı geceye aldık” karşılığını verdi.

TEPKİLERE ALDIRMADILAR, POLİS DURDURDU

Baca ızgara yükseltme çalışması adı altında yürütülen faaliyet yüksek gürültü sebebiyle şikayet edildi. Çalışma yapılan yere intikal eden polis ekipleri, yapılan işlemin kanunsuz olduğunu hatırlatarak çalışmayı sonlandırdı.

Adeta bütün mahallelinin uykusundan uyandırıldığı çalışma, hangi işin hangi saat aralığında yapılabileceğinden dahi habersiz İBB’nin liyakatsiz kadrolarının iş bilmezlik örneği olarak kayıtlara geçti.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Selçuklu kartalı 11.05.2023 19:23
    Normal bunlar yarında gece 2 sifonların bakımına gelirler vazifesi olmadık işlerin adresidir chp
  • doğrucu 11.05.2023 18:51
    Manyak lan bunlar çalışmaz çalışmaz gece saat 01 :30 da çalışası tutar
  • İsmail 11.05.2023 18:43
    Her şey çok güzel oluyor