Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, yıllardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destekle biliniyor.

Geçmişte Erdoğan'la çektirdiği poz Almanya'da rahatsızlığa neden olan Özil, Cumhurbaşkanı'yla bir fotoğraf daha paylaştı.

Özil'in "Her zaman yanındayız Sayın Cumhurbaşkanım" notunu düştüğü kareyi haberleştiren Bild, "Özil, Erdoğan'la bir kez daha fotoğraf paylaştı. Bir Erdoğan fotoğrafı, Mesut Özil'in kariyerinin sonunun başlangıcı olmuştu. Şimdi 5 yıl sonra, eski dünya şampiyonu bu hareketi tekrarladı. Güler yüzlü Özil, ciddi görünen Erdoğan ile el sıkışıyor: 'Her zaman yanındayız Sayın Cumhurbaşkanım'" ifadelerini kullandı.

Haberde, 34 yaşındaki Özil'in söz konusu fotoğrafı Instagram ve Twitter hesabından paylaştığı kaydedilerek, "Erdoğan'ın destekçileri, fotoğrafı Türkiye bayrakları ve alkış emojileri ile coşkulu bir şekilde kutladı" denildi.

2018'DEKİ ÖZİL-ERDOĞAN FOTOĞRAFININ HİKAYESİ

Futbolcu Özil, 2018 Dünya Kupası başlamadan kısa bir süre önce Londra'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmüş ve bu durum Almanya'da sert şekilde eleştirilmesine sebep olmuştu.

Alman Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nda başarısız olmasıyla bu tartışmalar daha yüksek sesle dillendirilmişti. Bu süreç sonunda Özil, Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Kerim İsmet 13.05.2023 15:57
    Gençler Yarın 14 mayıs 2023 Reise ilk destek veren siz olun (Recep Tayyip Erdoğan a) Evet evet evet Türkiye nin geleceğini güven tutun * teröre teslim etmeyin sakın