Yüksek Seçim Kurulu Ahmet Yener, önemli açıklamalarda bulundu: Ülkemizde ilk defa gerçekleşecek olan ikinci tur seçimleriyle ilgili bilgi vermek istiyorum.

Geçici aday ikamesine ilişkin sürenin belirlenmesi gerekmiş olup ve kurumumuzun az önce aldığı karar ile, son ikiye kalan adaylardan birinin çekilmesi halinde yerine bir sonra gelen adayın müracaat etmesi için daha önce ilan edilen seçim takvimindeki saatin 17.00'den 20.00'ye çekilmesine karar verilmiştir. 

"ÇEKİLEN ADAY OLURSA BİR SONRAKİ ADAY PUSULADA ONUN YERİNİ ALACAK"

Oy pusulalarında sıralamada değişiklik olmayıp, sıralamalardaki adayın bir önceki adayın yarışa devam etmemesi halinde onun yerine devam etme kararımız vardır.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan 1'inci, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da 2'nci sırada yer alacaktır. Propaganda dönemi başlamış bulunmaktadır. 

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek