Taekwondo Federasyonu Başkanı kadın ve para taekwondo milli takımı sporcularından sonra erkek milli takım sporcularını da kamp yaptıkları İzmir Çeşme’de ziyaret etti.

Fransa ve Slovenya milli takımı ile birlikte dünya şampiyonasına hazırlanan Taekwondo Milli Erkek Takımı bu organizasyonda en az 5 madalya kazanmak istiyor.

Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, takımın son durumu hakkında Antrenör Servet Tazegül’den bilgi aldığını ifade ederek, “Çok iyi bir çalışma dönemi geçiriyorlar. İstediğimiz sonuçları alarak Türk milletinin yüzünü güldüreceğiz” diye konuştu. 

Bu arada Üniversite Sporları ve Taekwondo Federasyonu’nun organize ettiği ünilig müsabakaları da 10-13 Mayıs tarihleri arasında Bartın’da gerçekleştirildi.

Bu müsabakaların da çok iyi geçtiğine dikkat çeken Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, “Son derece yüksek bir katılım oldu. Taekwondo sporunun geleceği açısından katılımın yüksek olduğunu gördük. Bu da bizi sevindiriyor. İnşaallah hedeflerimize ulaşırız. Hedefimiz öncelikli olarak Türk insanına özellikle de gençlerimize branşımızı sevdirmek” diye konuştu.

Yorumlar 0 Yorum Var