Ümit Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklaması ve imzalanan metindeki 'Kayyum' detayıyla birlikte 'HDP'liler bana oy vermesin' yönündeki açıklamaları HDP kanadında çok büyük rahatsızlıklara neden oldu.

Ümit Özdağ'ın seçimin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini duyurmasının ardında HDP seçmenleri Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceklerini açıklamaya başladı.

Hiçbir ideolojileri birbirine uymayan ancak çıkar birlikteliği yapan CHP ve HDP'nin çıkarları daha seçim bitmeden çatışmaya başladı. 

PKK Terör Örgütü'nün sürekli destek verdiği ve oy istediği Kılıçdaroğlu'nun kendisini 'Türk milliyetçisi' olarak tanımlayan Ümit Özdağ ile anlaşması HDP'li vekiller ve seçmeneler tarafından tepki çekti.

"ZEHİR ZIKKIM OLSUN"

HDP'nin eski milletvekili Ziya Pir, yaşanan bu gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından "Bu sefer de 'Zehir zıkkım olsun' diyerek oy vereceğiz" açıklamasında bulunarak yaşanan rahatsızlığı gözler önüne serdi.

İŞTE HDP'LİLER TARAFINDAN KILIÇDAROĞLU HAKKINDA PAYLAŞIMLAN SİTEM DOLU YAZILARDAN BAZILARI

♦ Emin olun 1.tur kadar kolay olmayacak o iş. 

Kılıçdaroğlu'nu severek takip eden biri olarak, o kadar kolay oy vermeye gitmeyi düşünmüyorum. Kimseyi olumlu ya da olumsuz bir düşünceye meyletmek istemediğimden nedenlerini detaylı yazmayacağım ama herkes değerlendirmesini yapacaktır.

♦ Hayır efendim kullanmayacağız.

♦ Oy kullanmam. Aileme de kullandırmam.

♦ Ben oy vermeyeceğim boykot

♦ Şüpheleri giderecek bir açıklama gelmez ise ben boykot edeceğim.

 

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Mahmut 25.05.2023 21:48
    Sende Türk değilsin git ozaman İsraile İsrail ajanı olduğunu bilmeyenmi var
  • Namık Kemal 25.05.2023 19:57
    0.3 oyunla millete Ahkam mı kesiyorsun HADDİNİ BİL ; SANA MUHALEFET PATTİSİ OLARAK SANA KENDİNDEN DAHA FAZLA KONUŞUYORSUN YANİ KEMAL BEY FASA FİSO DİYORSUN….nokta
  • ZDinç 25.05.2023 19:51
    Ülkemiz hiç olmadığı kadar özgür ve güvenli müsamere Çocuğu gibi konuşma yaptı , parmakları birbirine girdi beyni de öyle demekki ,bunlarda liderlik sıfatı bile yakışmıyor seçimden görmeyeceğiz zaten…
  • Baskan burada 25.05.2023 14:59
    Gulmekten kendimi tutamamiyorum ne kadar sahte ve yapmacik bozkurt
  • Misafir 25.05.2023 14:27
    Ümüt sen nerenin göçmenisin neden vatanını terkettin evine git ümit
Daha fazla yorum görüntüle