Üsküdar Kuzguncuk'ta dün akşam saatlerinde Asude Çay Evi isimli mekanda oturan çarşaflı kadınlar, işletmeci Murat A. tarafından kovuldu. Murat A.'nın mekânda oturan kadınlara 'Kalkın buradan, gidin hadi' dediği anları başka bir müşteri cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

GÖZALTINA ALINDI

Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca kısa sürede gündem oldu. Murat A., olayın ardından polis ekipleri tarafından 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama' suçundan gözaltına alındı.

ÇARŞAFLI KADINLARA "SÖZLÜ" SALDIRI!

Kadınların maruz kaldığı olayın şahsın ilk vukuatı da değil. Çocukları azarlama, cumhurbaşkanına hakaret, kadınları karşı kötü muamele gibi çevredeki vatandaşların rahatsız olduğu birçok davranış içinde olduğu öğrenildi.

İŞLETME RUHSATI İPTAL EDİLDİ

Sosyal medyadan açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Tanık beyanları ve emniyetimizin ilk saptamaları neticesinde; toplumun tüm kesimleri, özellikle kadınlar özgürce oturamayacaksa, biz verdiğimiz izinleri ve tüm alan kullanımlarını iptal ederiz. Ettik!" dedi.

BAŞÖRTÜLÜ GENÇTEN ANLAMLI PROTESTO

İşletme ruhsatı iptal edilen mekana sprey boyayla ''Bizi yok sayacaksınız, biz daha çok var olacağız.'' ifadelerini yazdı.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • MIZRAK 26.05.2023 14:27
    ''Bizi yok sayacaksınız, biz daha çok var olacağız.''
  • FATMA BACI 26.05.2023 14:17
    ''Bizi yok sayacaksınız, biz daha çok var olacağız.''
  • Osman hamdi 26.05.2023 12:17
    bu tip İslam düşmanlarına en iyi cevap bu vatandan kovmak olur zaten hiç bir zaman bu vatanı sahiplenmediler gitsinler tapındıkları avrupa yada amerikada hıristiyan olarak gül gibi yaşasınlar
  • Uzman 26.05.2023 12:17
    ''Bizi yok sayacaksınız, biz daha çok var olacağız.''
  • ABDÜLHAMİT HAN 26.05.2023 12:12
    ''Bizi yok sayacaksınız, biz daha çok var olacağız.''
Daha fazla yorum görüntüle