Geçtiğimiz günlerde Ülke TV ekranlarında yayınlanan "En Sıradışı" programında Turgay Güler, muhalefette yaşanan kaosu özetlerken, "CHP'li gazeteci Bahar Feyzan'dan Tuncay Özkan'a tepki var." ifadelerini kullandı. Bundan rahatsız olan CHP yandaşı Bahar Feyzan'ın "En Sıradışı" programı yorumcularına yönelik, "Hayatında iki kitap okumamış, siyasi analizleri kahvehane seviyesinde olan dayılar, bana sıfatlar yapıştırmaya kalkmış. Yardımcı olayım! Öncelikle 'CHP yandaşı' değilim. Sadece gazeteciyim... Size de tavsiye ederim! Önce soğuk ama girince alışıyorsun…!!!" sözlerini sarf etti.

En Sıradışı'nın dün akşam yayımlanan canlı yayınında Feyzan'ın bu ifadeleri ekrana yansıyınca, yorumcular kahkaha atarak muhalif sunucuyu ti'ye aldı.

Aydınlık Gazetesi Yazarı Gaffar Yakınca da Feyzan'a tepki göstererek, "Ya hanımefendi ben okuduğumun zekatını versem sen iki diploma alırsın. Sen benim tahsilimi biliyor musun. 4 yabancı dil biliyorum." yorumunda bulundu.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • neco 26.05.2023 15:15
    hacı dayılar çok haklı çok doğru analiz yapıyor
  • Salih Öztürk 26.05.2023 14:59
    helal sana Gaffar bey...
  • Duygusal Zombi 26.05.2023 12:42
    Kızımız okumuş, çalışmış tanınan bir haberci olmuş ama yaptığı eleştiri ve yorumların nasıl anlaşılacağına dair bir tecrübesi olmamış. Ben dayılardan biraz daha soğukkanlı olmalarını beklerdim. Kız, belli ki chp ye sempati duyuyor. Yoksa Tuncay Özkan ak partide olsa bu kadar tepki vermezdi. Lakin gerçekler akıllıları olgunlaştırır, art niyetlileri ise ilyas salmanlaştırır.
  • Mehmet Doğan 26.05.2023 12:01
    Muhteşemsin Gaffar Bey...
  • ANADOLU KARTALI 26.05.2023 11:44
    Beyinlerindeki küçücük pergelle kocaman daire çizmeye çalışanlar(Pergeli büyüt),asıl cahiller sizlersiniz,...
Daha fazla yorum görüntüle