Haber7

Ülke TV canlı yayınına katılan Gazeteci Yazar Serdar Arseven, 7'li koalisyonun yeni strateji ile ilgili açıklama yaptı. 

Ümit Özdağ ile HDP arasında yaşanan gerilimin kasten yapıldığını belirten Arseven, "Burada bir strateji var. AK Partili ve Cumhur İttifakı seçmeni uyanık olsun. Cumhur İttifakı, 'Bunlar birbirine girdiler, oy kaybedecekler, biz de gitmeyelim bari' falan der mi acaba diye düşünüyor. Çünkü bu seçim sıfır sıfır başlıyor." dedi. 

"Cumhur İttifakı seçmenini gevşetmeye çalışıyorlar" diyen Arseven, "Biz bu seçimi ancak Cumhur İttifakı'ndaki seçmenden ne kadarını sandığa gitmemeye ikna etmeye çalıyorlar. Doğrudan 'sandığa gitmeyin' diyemezler. Ama 'Bunlar birbirine girmişler, seçimi de kazanamazlar' diyerek algı yapmaya çalışıyorlar." uyarısında bulundu.

Yorumlar 47 Yorum Var
  • İstanbul 15.06.2023 04:30
    Seçim öncesi güzel haberlere devammmm/m
  • Bozkurt 27.05.2023 14:10
    Gerekirse sandığa sürünerek git ama git,Sakın bu yüzyılı kaçırma,gitmezsen sandığa lgbt eşcinsel evlilik batı mandası teröle geçit vermiş olacaksın Lut kavminin azaba uğrama sebebi olan lgbt ye geçit vermiş olacaksın buda ALLAH ın gazabına sebebdir,Sandıga git Ayasofya da seçdelerimiz yarım kalmasın.
  • ek9 27.05.2023 11:26
    onlara kim inanır bir kadir iki kemal inanır . gidecez oyumuzu basıp . oyunu bozacaz bu kadar basit. onlar yine aglayıp zırlıcaklar.
  • Yakut Orhan 27.05.2023 10:57
    Dün akşam canlı yayında Kılıçdaroğlu dedi. Bana vermeyeceksen sandığa gitme dedi .
  • ülkücü 27.05.2023 10:11
    Kusura bakmayın, böyle düşünüp oy kullanmaya gitmezlerse yazıklar olsun, gurbetçiler, baskılara, saldırılara, küfürlere rağmen, 5 günde rekor kırdılar. Önceki seçimde gitmeyenleride ikna edeceğiz
Daha fazla yorum görüntüle