Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a katıldığı canlı yayında "İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini Hakan mı kazanır İlkay mı?" sorusuna cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü gerçekleştirilecek ikinci tur seçimleri öncesi ATV'de katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 10 Haziran'da İstanbul'da oynanacakInter Inter-Manchester City Şampiyonlar Ligi finaliyle ilgili soru yöneltildi.

"HAKAN MI İLKAY MI?" SORUSU GÜLDÜRDÜ

Gazeteci Okan Müderrisoğlu, "Futbolu yakından takip ediyorsunuz. 10 Haziran'da İstanbul'da maç oynanacak. İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter ve İlkay'ın formasını giydiği Manchester City karşı karşıya gelecek. Hangisi kazanır" şeklinde bir soru yöneltti.

"BİRİNİ SEÇERSEM ÜZERİM"

Bu soruya esprili bir şekilde yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hakan'la da konuştum, İlkay'la da konuştum. Birisini seçersem, onların da kulağına giderse üzerim. Her zaman söylendiği gibi iyi olan kazansın. Özel olarak ben senin kulağına fısıldarım. Fevkalade bir durum olmazsa maça gitmeyi düşünüyorum" dedi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Kamyoncu 27.05.2023 13:32
    İlkay haylar