Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'manevi oğlum' dediği Down sendromlu İbrahim Ertepe, korumasını Cumhurbaşkanı'na şikayet etti. Yüzleri gülümseten konuşmanın ardından koruma ve Ertepe sarıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Topkapı Anıt Mezarı ziyaretinde bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu ziyareti esnasında 'manevi oğlum' dediği Down sendromlu İbrahim Ertepe, korumasını Cumhurbaşkanı'na şikayet etti. Yürek ısıtan o anlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbrahim’e “Onlar seni özel severler. Sen şöyle bir sarıl” dedi. Koruma ile İbrahim sarılarak barışırken, yürek ısıtan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öte yandan ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında yer alan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy yaşanan o anları sosyal medya hesabından “Cumhurbaşkanımız ve Bizim İbo. Sevenler kavuştu” açıklamasıyla paylaştı.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Timur 28.05.2023 14:02
    Biz İzmir'deki başta üniversite rektörleri ve fakülte dekanları olmak üzere bürokratlardan şikayetçiyiz. Hiç bir hukuk kural ve kaide dinlemiyor, çalışanlarının sorunları ile ilgilenmiyorlar. Sırf bunların sorumsuzlukları yüzünden ciddi oy kayıbı oluyor.
  • BİROL 28.05.2023 13:26
    Reise diktatör diyen saman beyinliler iyi izleyin...!!
  • Mehmet Erbay 28.05.2023 13:03
    1. Numara
  • Yavuz 28.05.2023 12:55
    Reisden başkası bu ülkeye yalan ALLAH yar ve yardımcın olsun Reisim onca şeytan birleşti amma yine de sana yetemediler bugün şeytanları sandığa gömecez
  • Zfr 28.05.2023 12:49
    Büyüksün reis Allah yar ve yardımcımız olsun sonuna kadar seninleyiz
Daha fazla yorum görüntüle