Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alan Sinan Oğan, Ankara'da oyunu kullandı. Oğan, "Seçim vatanımıza milletimize hayırlı olsun." dedi.

TÜRKİYE SANDIK BAŞINDA: SÖZ MİLLETİN!

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı.

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, yeni cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başına gidiyor.

Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanacak Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylaması için oy verme işlemi 17.00'ye kadar sürecek.

Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alan Sinan Oğan, Ankara'da oyunu kullandı.

Oğan, "Ülkemizde bu seçimin istikrarı getireceğini, ülkemizin ve milletimizin hayrına olacağını, bunda da bizim katkımız olacağını ümit ediyorum. Bu seçim bize, insanları linç etmenin ne kadar yanlış olduğunu, insanların demokratik haklarını bir mahalle baskısı kurarak elinden almanın hangi sonuçları doğuracağını göstermesi açısından önemlidir. Sayın Meral Akşener’e yapılan, Sayın Muharrem İnce’ye yapılan linç kampanyasını kınıyorum. Depremzedeler farklı tercihte bulundu diye depremzedeleri dahi linçlemeye cüret edenleri kınıyorum, bize dönük, aileme dönük her türlü linç kampanyasını kınıyorum.” dedi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Genç Çınar 28.05.2023 15:57
    Dik duruşundan ve milliyetçi kimliğinden asla ödün vermedin.Helal olsun bu vatanın ekmeği de suyuda sana sinan oğan..oyunu gördün ve safın belli ettin..
  • Elazığli 23 28.05.2023 12:49
    Yigitsin adamsın Ogan bey.Allah razı olsun.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek