Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde saat 17.00 itibariyle oy kullanma işlemi sona erdi. Sandıkların yüzde 93'ünün açılmasıyla ham ANKA hem de AA'nın verilerine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kayda değer bir farkla kazanacağı fikri kabul edilmeye başlandı.

14 MAYIS HEZİMETİ SONRASI HABERTÜRK'TTEN İSTİFA ETMİŞTİ

14 Mayıs gecesi oy sayım işlemlerinde kamuoyunu devletin birçok kurumunu hedef alarak iftira ve yalanlarla suçlayan gazeteci Fatih Altaylı HaberTürk'ten istifa ettiğini açıklamıştı.

2. TUR MAĞLUBİYETİ ALTALI'YI ÇILDIRTTI

Muhalif medyanın tetikçi ismi Altaylı 2. tura kalan Yüzyılın seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferine gölge düşürmek için yine sosyal medyadan kirli bir manipülasyona girişti.

Erdoğan'ın galibiyetini Suriyelilere bağlayan Altalı "Farklara bakılırsa Türkiye’yi kimin yöneteceğine Suriyeliler karar verdi." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Çiçek 28.05.2023 20:46
    YA öleceksiniz MUHAKKAK HALA KÖTÜLÜK İÇİNİZDE DURUYOR İŞLEMİŞ kiminin Yüzünüzde belli merak etmeyin zaman su GİBİ. akar ÖLÜM Gelir YAPTIGINIZ her kötülük yalan cezası var kul HAKINA girip REİS HAKINDA YALAN ATIP Hakaret TEHTİT küfür edenler her şeyin bir gün hesabı var merak etmeyin ölüm var