FETÖ'cü hain Hakan Şükür, seçim sonuçlarının ardından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren seçmenlere hakaret etti.

Türkiye, bir kez daha sandık başına giderek kaderini belirledi. Sandıktan çıkan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha Cumhurbaşkanı seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanmasıyla birlikte muhalefetin yanı sıra terör örgütleri de hayal kırıklığına uğradı. Bu örgütlerin başında ise 15 Temmuz kanlı darbe girişimine imza atan FETÖ geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere koyun dedi

Seçim sonuçlarını beğenmeyen FETÖ'cü hain Hakan Şükür, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi sonrası çirkin bir paylaşıma imza attı. Şükür, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren seçmenlere 'koyun' göndermesi yaptı. Şükür, paylaşımında, "Biz elimizden geleni yaptık ama siz bilirsiniz..!!" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 27 Yorum Var
  • Ergun 31.05.2023 23:40
    Yıllarca bu milletin parasını yedin, ekmeğini yedin,suyunu içtin. Birde bu vatana hainlik yaptın. Asil millete laf mı atıyorsun birde.Utanmaz,arlanmaz adi adamın biriymişsin meğerse. Yazıklar olsun sana başka birşey demiyorum. Seni ve senin gibi adileri HAKKIN YÜCE DİVANINA havale ediyorum. Şunu hiçbir zaman unutma. GAVURUN EKMEĞİNİ YİYEN,GAVURUN KILICINI SALLAR.
  • Mahmut 31.05.2023 06:53
    Aynen kendilerini tarif etmişler
  • Menderes 30.05.2023 10:14
    Asıl sen koyun bile olamassin koyun çok verimli bir hayvan sen anca yarasa kan emici mahlukatın vatan haini kopeksin
  • kosovali_prizren 30.05.2023 01:31
    Hayin hakan biliyormusunuz baulunu hazir durumda koymişidi Türkiyeye dönmek için ama malesef yine baulunu boşatmiş o yüzden küfüre baş vurmuş daha çok bekler hayin hakan
  • Misafir 29.05.2023 19:38
    İnşallah
Daha fazla yorum görüntüle