Seçim mağlubiyetinin ardından kameralar karşısına çıkıp masadaki küçük ortaklara teşekkür edip Ümit Özdağ'ı es geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Zafer Partisi'nden sert tepki geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 ayda ikinci seçimini kaybetmesinin ardından yaptığı bir açıklama ile istifa etmeden birkaç teşekkür ile kameraların karşısından ayrıldı. Bunun üzerine Ümit Özdağ cephesinden de bir açıklama geldi.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevda Gül Tunçer masadaki oysuz ortakların aksine katkı sağlamalarına rağmen gördükleri muameleden memnun olmadıklarını beyan etti.

KILIÇDAORĞLU ÖZDAĞ'I ES GEÇTİ

Dün itibarıyla son 1 aydaki ikinci seçimini kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı kısa açıklamanın bir bölümünü teşekküre ayırdı.

Masadaki ortaklarının bazılarına ve seçmenine teşekkür ederek soru almadan salondan ayrıldı.

ZAFER PARTİSİ'NDEN TEPKİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 40'a yakın milletvekilini kaptırdığı küçük ortaklarına teşekkür etmesine rağmen daha fazla oy getiren Zafer Partisi ve Ümit Özdağ'a teşekkür etmemesinden dert yanan Tunçer konuyla ilgili şunları söyledi:

"Partimiz yüzdenize diğer 4 partiden daha fazla katkı sağlamış ve seçmeni yeniden umutlandırarak sandıktan kopuşu azaltmıştır.

Ancak konuşmanızda sanırım bir tek Zafer Partisi'ne teşekkür etmediniz. Canınız sağolsun."

Ümit Özdağ ise seçim sonrası attığı tweetle Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini zamanında masaya davet etmediğine işaret etmişti.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Ruhi 30.05.2023 12:53
    Yıl 2023 hala direne direne kazanacaklarmış oğlum bu millet duvar gibi ancak toslaya toslaya kendinizi yorarsınız. Sandıkta çok uğraştınız ama ben ve benim gibiler dimdik sağlam duvar. Çarpıp öyle yere serilirsiniz. Ne demiştim oğlum ben sizden daha sosyalistim. Ölürüm ama milletin oyuna namusuna helal getirmem. Ne oldu reis geleneği bozmayıp silindir gibi ezdi geçti.
  • İbrahim Tabanca 30.05.2023 09:48
    Gözlerinde bir seçimlik değeriniz vardı o da gözlerinden düştünüz
  • Ömer SİVAS 30.05.2023 09:06
    Sinan organın oyları chp ye gitti apk gelmedi
  • Misafir 29.05.2023 20:59
    İyi olmuş