Güngören'de Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci turu zaferi sonrası halkın coşkulu kutlamalarına katılan sakallı ve cübbeli bir adam, çıktığı aracın üzerine bir süre dans etmişti. Yaptığı dans figürleri dikkat çekerken sosyal medyada da çok konuşulmuştu.

Bugün bir açıklama yapan o adam dans ettiği için pişman olduğunu belirttiği açıklaması şöyle:

"NEFSİMİZE UYDUK"

"Selamun Aleyküm arkadaşlar. Dün akşam bir zafer yaşadık. Bir mutluluk yaşadık. Rehavete kapıldık. Nefsimizden dolayı bu hareketi yaptık. Normalde olmayacak hareketler dinimizde.

Biz böyle bir adam değiliz. Böyle hareketlerde hiçbir zaman bulunmadık. Nefsimize uyduk. Bi hâl oldu oynadık.

"BİZ BÖYLE İNSANLAR DEĞİLİZ"

Zaferi kazandık kardeşim. Hak ile batılın mücadelesiydi bu. Onlar bize zaten saldırdı. Biz sustuk sustuk sustuk. Bir an nefsimiz coştu bu hataya düştük. Biz bunun hata olduğunu zaten biliyoruz. Biz böyle insanlar değiliz."

"ALLAH BİZİ AFFETSİN"

Sözlerine devam eden Güngören'de ciğerci olduğunu söyleyen adam, neşeli bir karaktere sahip olduğunu vurgulayarak, "Hakkınızı helal edin. Biz sarığın da cübbenin de şalvarın da, sakalın da haddini bilen adamlarız. Nefsimize uyduk bu hatayı yaptık. Allah bizi affetsin." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 229 Yorum Var
  • Yörük GURD 03.06.2023 14:38
    Dans etmek hata değildir kardeşim.
  • Akın 03.06.2023 11:29
    La havle vela kuvvete illa billah il aliyyil azim... Herkes yapar, Müslüman'ın ki batar. O yüzden, sakin ve vakur olacaksın. Kaç kişi belki senin yüzünden İslam' a tam dönüş yapamadı... Allah muhafaza.
  • Cezayir firat 03.06.2023 11:10
    sende çok abartin oynadıysan oynadın ne olacak herkese adet bize kabahatmidır
  • asg 03.06.2023 10:57
    Aşagıdaki yorumlara katılıyorum.Mühim olan karardır ölçüdür.Haram değerinde bir hareket değildir.Haram olduğunu söyleyip insanları kategorize etmek de yanlış Talibandan ,deaştan farkınız kalmaz.Zaten bunun gibi doğal hareketler olmasa insan depresyona girer.Onu yapma bunu yapma insan kendini kaybeder.Velhasıl kararında olan böyle doğal sevinçler normaldir.Derim.
  • hasan hüseyin 03.06.2023 00:01
    hicte hata degil bizim sevinmeye yada oynamaya hakimiz yokmu jman edenler zaten hep yasta
Daha fazla yorum görüntüle