Yunus Akgün bir kez daha Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da gösterdiği performansla Galatasaray'a geri dönen ancak beklentileri karşılayamayan Yunus Akgün, sezon sonunda takımdan ayrılacak.

YUNUS AKGÜN ADANA DEMİRSPOR'DAKİ GÜNLERİNİ ARIYOR

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Adana Demirspor'da gösterdiği performansla ligin yükselen yıldızı olan Yunus Akgün tekrardan Galatasaray'ın yolunu tutmuştu. Adana Demirspor'daki performansıyla büyük bir beklenti içinde sarı-kırmızılı ekibe dönen Yunus Akgün büyük hayal kırıklığı oluşturdu! Galatasaray forması altında performans veremeyen başarılı kanat oyuncusu adeta Adana Demirspor günlerini mumla arıyor.
 

YUNUS AKGÜN'DE FORMÜL YENİDEN KİRALAMA

Sezon sonu Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Yunus Akgün'de yeniden kiralık formülü izlenecek. Sarı-kırmızılı ekip oyuncunun bonservisini vermek istemese de kiralık olarak takımdan ayrılmasına izin verecek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 26 resmi maça çıkan Yunus Akgün, 1 gol ve 4 asistle skora etki edebildi.



YUSUF DEMİR DE YOLCU

Yusuf Demir için de Galatasaray'da yolun sonu gözüktü. Sezon başı büyük umutlarla ve 6 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle Rapid Wien'den transfer edilen Yusuf Demir ayrılığa hazırlanıyor.

YUSUF DEMİR'İN GALATASARAY KABUSU

Sezon başında Galatasaray'a transferi sonrası büyük ses getiren Yusuf Demir'in Süper Lig macerası kabusa döndü. Geleceğin yıldızı olarak gösterilen 19 yaşındaki kanat oyuncusunu forma şansı bulmakta bile zorlandı! Forma rekabetinde geride kalmasının yanında 1,5 aylık sakatlık süreci boyunca toplam 9 maç kaçırdı. Kaçırdığı 9 maçlık seride Galatasaray deyim yerindeyse şaha kalktı ve ilk 11 resmen oturdu. Yedekte kaldığı sürece de kendini teknik direktör Okan Buruk'a kabul ettiremeyen Yusuf Demir'in, Galatasaray macerası kabusa döndü.

YUSUF DEMİR'İN AYRILIĞINA İZİN VERİLECEK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un gözünden düşen Yusuf Demir kendisine kulüp bakmaya başladı. İdmanlarda etkisiz kalması ve forma rekabetinden baya uzaklaşan Yusuf Demir için ayrılık vakti! Sezon sonu Şampiyonlar Ligi için iddialı daha iddialı bir takım kurmak isteyen Galatasaray'da kadro planlaması şekilleniyor. Yusuf Demir'e gelen teklifleri değerlendirmeye alacak olan Galatasaray yönetimi, Avusturyalı kanat oyuncunun ayrılığına izin verecek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla 5 resmi maça çıkan Yusuf Demir, gol ve asist katkısı veremedi.

Yorumlar 0 Yorum Var